Makaron ...... 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Zazdrość. Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Makaron ...... napisał: Dokładnie To Widmo blokuje i wpadł w szał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: To Widmo blokuje i wpadł w szał. Widmo? wczoraj gadaliśmy na luzie i było spokojnie tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Widmo? wczoraj gadaliśmy na luzie i było spokojnie tutaj Wczoraj to było wczoraj. Dziś blokuje, bo szturchał Doktora. Jeżyca powinna zasponsorować mu terapie i uciekać, gdzie pieprz rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Wczoraj to było wczoraj. Dziś blokuje, bo szturchał Doktora. Jeżyca powinna zasponsorować mu terapie i uciekać, gdzie pieprz rośnie A dzisiaj jest dzisiaj wiem Nie czytałem całej rozmowy, ale coś mi się po o czach obiło, że była spina. Co do Magdy Jeż lubię ją i skoro poznali się w realu (pisali publicznie o tym kiedyś) to jest ich wybór jeśli chcą się widywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: A dzisiaj jest dzisiaj wiem Nie czytałem całej rozmowy, ale coś mi się po o czach obiło, że była spina. Co do Magdy Jeż lubię ją i skoro poznali się w realu (pisali publicznie o tym kiedyś) to jest ich wybór jeśli chcą się widywać Blokuje wszystkie tematy jak leci. Chciałam jeszcze pochwalić się co kupiłam ale nie warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Blokuje wszystkie tematy jak leci. Chciałam jeszcze pochwalić się co kupiłam ale nie warto Wiem widzę nic nie poradzimy na to. Pochwal się mi jak chcesz i cieszmy się też szcześciem Boni i Malowanego skoro są zakochani Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu Albo kuźwa gramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Makaron ...... napisał: Wiem widzę nic nie poradzimy na to. Pochwal się mi jak chcesz i cieszmy się też szcześciem Boni i Malowanego skoro są zakochani Ale życie potrafi zaskoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Makaron ...... napisał: Wiem widzę nic nie poradzimy na to. Pochwal się mi jak chcesz i cieszmy się też szcześciem Boni i Malowanego skoro są zakochani 20 minut temu, Makaron ...... napisał: Wiem widzę nic nie poradzimy na to. Pochwal się mi jak chcesz i cieszmy się też szcześciem Boni i Malowanego skoro są zakochani Nie wiem czy cieszyć nieszczęściem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Ale życie potrafi zaskoczyć. Tak, bo miłość czasem trafia jak piorun ... z nienacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Zzosia napisał: Nie wiem czy cieszyć nieszczęściem. Chociaż raz byś napisał coś pozytywnego Ogór ... ni uja nie potrafisz Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Tak, bo miłość czasem trafia jak piorun ... z nienacka Oczywiście. Tylko trzeba ją dźwignąć i iść ile się da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Oczywiście. Tylko trzeba ją dźwignąć i iść ile się da Jeśli obojgu na sobie zależy, to dają radę choć łatwo nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 21 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Makaron ...... napisał: Chociaż raz byś napisał coś pozytywnego Ogór ... ni uja nie potrafisz W tym przypadku nie ma nic pozytywnego. Niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zzosia napisał: W tym przypadku nie ma nic pozytywnego. Niestety. A twoje życie jest pozytywne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Jeśli obojgu na sobie zależy, to dają radę choć łatwo nie będzie Pozory mylą i tu się możemy jeszcze zaskoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu Wy się tak wczuwacie czy o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zzosia napisał: W tym przypadku nie ma nic pozytywnego. Niestety. Tam gdzie jest miłość jest nadzieja. Niestety Ty widzisz tylko negatywną stronę medalu jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zzosia napisał: W tym przypadku nie ma nic pozytywnego. Niestety. No nie ma i nie będzie ale to i tak nie zmienia faktu że jesteś sjebem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu I życzę Ci wszystkiego chùjowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Pozory mylą i tu się możemy jeszcze zaskoczyć Przecież sama napisałaś, że Boni się zakochała i widać, że między nią a Malowanym iskrzy, więc w czym problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, MildredRatched napisał: Wy się tak wczuwacie czy o co chodzi? Udzieliło mi się, bo lubie telenowele i dobre zakończenia, więc życzę szczęścia Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Udzieliło mi się, bo lubie telenowele i dobre zakończenia, więc życzę szczęścia Patrycja Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Przecież sama napisałaś, że Boni się zakochała i widać, że między nią a Malowanym iskrzy, więc w czym problem ? Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, MildredRatched napisał: Aha Coś Cie martwi jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MildredRatched 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Coś Cie martwi jednak Jesteś taki banalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Trudno. Zrozumiałem aż za dobrze, ale nie wiem o jakich pozorach pisałaś Oceniam to co widzę i Ty zrobiłaś tak samo w ich kierunku. Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Zrozumiałem aż za dobrze, ale nie wiem o jakich pozorach pisałaś I dalej nie rozumiesz.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 23 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, MildredRatched napisał: Jesteś taki banalny W jakim sensie ? Kłociliśmy się... źle, życzę Ci dobrze też jest nie tak. To o co Ci chodzi ... bo nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach