Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ponury Książe

Co myślicie o wybielaniu

Polecane posty

Zębów? Przyznam ,że robiłem w gabinecie dwa razy, ale ostatecznie stwierdzam, że to niszczy zęby. Nie powtórzyłbym już chyba tego procesu, bo każde wybieranie powodowało u mnie czasowa nadwrażliwość. Coś musi być na rzeczy. 

Ostatecznie mam jasny kolor zębów unikając barwiajacych produktów w nadmisrze plus regularne piaskowanie itp. wystarczy. 

Spoko opcja jak ktoś ma kamień i nie tylko, ale widzę, że Ty chyba lubisz za bardzo dbać o siebie. Jest takie stare powiedzenie, jak ktoś nad ludzi to się spaskudzi oby Cię to nie spotkało :classic_cool:

Edytowano przez Makaron ......

Przed chwilą, Makaron ...... napisał:

Spoko opcja jak ktoś ma kamień i nie tylko, ale widzę, że Ty chyba lubisz zza bardzo dbać o soiebie. Jest takie stare powiedzenie, jak ktoś nad ludzi to się spaskudzi oby Cię to nie spotkało :classic_cool:

Wydaje mi się, że ponad normę dbam.o siebie, to jest fakt. I poniekąd szczerze - robie to nie tylko dla siebie. Pracuje z ludźmi, prowadze różne rozmowy zawodowe i wierze ,ze pomaga mi to w rozmowach zadowowych. A nawet jak nie pomaga bezpośrednio to wplywa na moje samopoczucie. 

8 minut temu, Ponury Książe napisał:

Zębów? Przyznam ,że robiłem w gabinecie dwa razy, ale ostatecznie stwierdzam, że to niszczy zęby. Nie powtórzyłbym już chyba tego procesu, bo każde wybieranie powodowało u mnie czasowa nadwrażliwość. Coś musi być na rzeczy

Ostatecznie mam jasny kolor zębów unikając barwiajacych produktów w nadmisrze plus regularne piaskowanie itp. wystarczy. 

Cudownie wartościowy temat i jakże potrzebny, ale zaraz się z nim rozprawi blokowacz. 😟

To ale. 😡

Edytowano przez murb

Stosowałam tylko pasty wybielające i raz żel. Nie zauważyłam różnicy i wróciłam do zwykłej pasty. 

7 minut temu, Ponury Książe napisał:

Zębów? Przyznam ,że robiłem w gabinecie dwa razy, ale ostatecznie stwierdzam, że to niszczy zęby. Nie powtórzyłbym już chyba tego procesu, bo każde wybieranie powodowało u mnie czasowa nadwrażliwość. Coś musi być na rzeczy. 

Tylko higienizacja.

1 minutę temu, murb napisał:

Cudownie wartościowy temat i jakże potrzebny ale zaraz się z nim rozprawi blokowacz. 😟

Czekam zawsze co napiszesz 🤣

4 minuty temu, Ponury Książe napisał:

Wydaje mi się, że ponad normę dbam.o siebie, to jest fakt. I poniekąd szczerze - robie to nie tylko dla siebie. Pracuje z ludźmi, prowadze różne rozmowy zawodowe i wierze ,ze pomaga mi to w rozmowach zadowowych. A nawet jak nie pomaga bezpośrednio to wplywa na moje samopoczucie. 

Widzisz, więc dobrze Cię oceniłem. Nie mówię, że to źle, że dbasz dbaj tym bardziej jak pracujesz w takim środowisku, ale łatwo też o przesadę wzgledem samego siebie. Znałem typa, co w łazience siedział dłużej jak kobieta i z kolegami z niego łachy darliśmy w robocie :classic_cool:

1 minutę temu, Ponury Książe napisał:

Też tak dziś do tego podchodzę. 

Dlatego jak mam ochotę poczuc ten bol to udaję sie do kliniki. Żona nie lubi praktykować sadyzmu. 

2 minuty temu, Koŕalgor napisał:

Czekam zawsze co napiszesz 🤣

💓

Widzisz, więc dobrze Cię oceniłem. Nie mówię, że to źle, że dbasz dbaj tym bardziej jak pracujesz w takim środowisku, ale łatwo też o przesadę wzgledem samego siebie, bo znałem typa, bo w łazience siedział dłużej jak kobieta i z kolegami z niego łachy darliśmy w robocie :classic_cool:

Na codzień przyznam ,że mi się nie chce siedzieć nie wiadomo. Poza tym gdzie indziej widzę realne dbanie o siebie czyli sport, odżywianie itp. Co z tego, że ktoś z zewnątrz jest wylsaszczony jak w środku nic nie gra. 

Przed chwilą, Ponury Książe napisał:

Na codzień przyznam ,że mi się nie chce siedzieć nie wiadomo. Poza tym gdzie indziej widzę realne dbanie o siebie czyli sport, odżywianie itp. Co z tego, że ktoś z zewnątrz jest wylsaszczony jak w środku nic nie gra. 

Co dzień. Zadbaj o siebie 👋

• Like 1

Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał:

Trochę jestem zawiedziona po wejściu w temat. Myślałam, że będzie o wybielaniu 0dbytu.

Ja też. 😁

• Like 1

Przed chwilą, Koŕalgor napisał:

Nagrali o Tobie piosenke

Do jakiejś dobranocki zapewne. 

2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał:

Trochę jestem zawiedziona po wejściu w temat. Myślałam, że będzie o wybielaniu 0dbytu.

Nie ukrywam, że to przewidziałem.

Może filmy o mnie zaczną kręcić. 😁

3 minuty temu, Ponury Książe napisał:

Do kosmetyczki też chodzisz? 😜 

2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał:

Tylko ja lubię naturalne odbyty?

• Haha 1

Przed chwilą, HHefner napisał:

Ty jesteś konserwatywny.

Edytowano przez murb

5 minut temu, Ponury Książe napisał:

Spoko, dla mnie możesz siedzieć ile chcesz, to twoje życie. Uważaj tylko na siebie w otoczeniu, bo ludzie są różni i nie każdemu się spodoba twoje pedantyczne wręcz sorry za wyraz dbanie o siebie. Jeśli chodzi o charakter oprócz dobrego wyglądu, to już inna sprawa :classic_cool: 

Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał:

Do kosmetyczki też chodzisz? 😜 

Nie byłem nigdy. Ale gdybym miał potrzebę to nie widzę problemu. Faceci też potrafią mieć jakieś problemy , czego wynikają kompleksy. Chociaż to częściej dermatolog jest lepszym wyjściem. Takie podejście właśnie jest krzywdzące. Niech każdy robi co uważa za słuszne. 

• Like 1

1 minutę temu, HHefner napisał:

Ja w ogóle nie lubię. Nie rozumiem tego zajawki na te cześć ciała. 

2 minuty temu, murb napisał:

Może filmy o mnie zaczną kręcić. 😁

She'll only come out at night, the lean and hungry type

Nothing is new, I've seen her here before

Watching and waiting, ooh, she's sittin' with you

But her eyes are on the door

2 minuty temu, murb napisał:

Ty jesteś konserwatywny.

To prawda.

1 minutę temu, Ponury Książe napisał:

Ja w ogóle nie lubię. Nie rozumiem tego zajawki na te cześć ciała. 

Zaraz. Nie lubisz dupy u kobiet?

Spoko, dla mnie możesz siedzieć ile chcesz, to twoje życie. Uważaj tylko na siebie w otoczeniu, bo ludzie są różni i nie każdemu się spodoba twoje pedantyczne węecz sorry za wyraz dbanie o siebie. Jeśli chodzi o charakter oprócz dobrego wyglądu, to już inna sprawa :classic_cool: 

Pytanie używanie kremu nawilżającego to w dzisiejszych czasach już pedantyzm? Jestem trochę w szoku po tym co czytałem na forum. Na treningach trenuje z ludźmi z różnych środowisk, również z naprawdę świrami i o dziwo oni potrafią dbać o siebie bardziej ode mnie 😄 np goą się dwa razy dziennie na gładko. Mi by się nawet nie chciało. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować