Duchess of Kafeteria 12 Napisano 23 Sierpień lato też już odchodzi w siną dal, ciemno o 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Sam nie poszedł. Shmata blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 23 Sierpień Po paluszkach też już nie ma śladu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: lato też już odchodzi w siną dal, ciemno o 8 Echhh! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, manekin napisał: Po paluszkach też już nie ma śladu Piżama została. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: lato też już odchodzi w siną dal, ciemno o 8 Też chcę mi się płakać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, manekin napisał: Też chcę mi się płakać Zapłaczmy razem. Zawsze to raźniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 12 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, manekin napisał: Też chcę mi się płakać popłaczmy razem, popłaczmy razem, ty i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Piżama została. Kupię paluszki i podjadę. Potrzebuję masażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Zapłaczmy razem. Zawsze to raźniej. 1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał: popłaczmy razem, popłaczmy razem, ty i ja Przytulmy się. Pocieszam się, że jeszcze nie jest tak źle 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Ale się obnosicie ze słabościami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, manekin napisał: Kupię paluszki i podjadę. Potrzebuję masażu Nie spieszy się. Spać idę. (Czytaj: Boni patrzy). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Jestem za otwartym związkiem. Tylko patrzę masujcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, WỳwaloneJaja napisał: Ale się obnosicie ze słabościami Dlatego zaraz idę w spańko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, manekin napisał: Dlatego zaraz idę w spańko Masz 🧸 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Nie spieszy się. Spać idę. (Czytaj: Boni patrzy). Boni chce ziomka, a nie faceta, więc nie powinno być zgrzytów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, manekin napisał: Przytulmy się. Pocieszam się, że jeszcze nie jest tak źle 🥺 Dobra, ale tylko się przytulamy. Niczego więcej nie będzie. Przysięgnij! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, WỳwaloneJaja napisał: Masz 🧸 A daj pod pachę tuli, tuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach