beziks 278 Napisano 25 Sierpień 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Żeby czasem tutaj zaraz całe hu jestwo się nie zleciało Za późno. Wszyscy już tu są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 278 Napisano 25 Sierpień 2 minuty temu, żyd napisał: kwicz żydku Ciał misiaczku. 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień 2 minuty temu, żyd napisał: kwicz żydku Pysk niyedoybie życiowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano 25 Sierpień Ledwo żyję muszę se kupić jutro pałki kurczaka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2512 Napisano 25 Sierpień 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ledwo żyję muszę se kupić jutro pałki kurczaka Z głodu ledwo żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano 25 Sierpień Zjadlbym popcorn ale się boję że zejde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z głodu ledwo żyjesz Chyba słaby jestem ostatnio słabo się odzywialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 110 Napisano 25 Sierpień 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ledwo żyję muszę se kupić jutro pałki kurczaka a bierzesz przednie czy tylne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień Stary jaką dupeczke znalazł xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Są tylko jedne środkowe i po co znowu durnia robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a bierzesz przednie czy tylne? Które tańsze 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano 25 Sierpień Sam jesteś pasożyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2512 Napisano 25 Sierpień 9 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Chyba słaby jestem ostatnio słabo się odzywialem No to pałki jedz z surówkami różnymi. Tyle teraz jest warzyw tanich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień 2 minuty temu, żyd napisał: dlaczego psiarze i madgi kocie jak ich pytam jaką funkcje spełniają ich pasożyty to zaczynają jakieś odklejki łapać i pierrdolić coś o energiach? Twoje prowokacje jak widzisz każdy ma w dupje. Koty są ładne kochane a ty szpetny i nic nie wnosisz do życia swojego i innych. Wybór prosty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach