beziks 278 Napisano wtorek o 19:43 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Żeby czasem tutaj zaraz całe hu jestwo się nie zleciało Za późno. Wszyscy już tu są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 278 Napisano wtorek o 19:44 2 minuty temu, żyd napisał: kwicz żydku Ciał misiaczku. 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano wtorek o 19:44 2 minuty temu, żyd napisał: kwicz żydku Pysk niyedoybie życiowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano wtorek o 19:46 Ledwo żyję muszę se kupić jutro pałki kurczaka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano wtorek o 19:49 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ledwo żyję muszę se kupić jutro pałki kurczaka Z głodu ledwo żyjesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano wtorek o 19:50 Zjadlbym popcorn ale się boję że zejde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano wtorek o 19:50 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z głodu ledwo żyjesz Chyba słaby jestem ostatnio słabo się odzywialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 106 Napisano wtorek o 19:51 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ledwo żyję muszę se kupić jutro pałki kurczaka a bierzesz przednie czy tylne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano wtorek o 19:51 Stary jaką dupeczke znalazł xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano wtorek o 19:51 Są tylko jedne środkowe i po co znowu durnia robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 75 Napisano wtorek o 19:52 Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a bierzesz przednie czy tylne? Które tańsze 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 17 Napisano wtorek o 20:00 Sam jesteś pasożyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano wtorek o 20:01 9 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Chyba słaby jestem ostatnio słabo się odzywialem No to pałki jedz z surówkami różnymi. Tyle teraz jest warzyw tanich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano wtorek o 20:02 2 minuty temu, żyd napisał: dlaczego psiarze i madgi kocie jak ich pytam jaką funkcje spełniają ich pasożyty to zaczynają jakieś odklejki łapać i pierrdolić coś o energiach? Twoje prowokacje jak widzisz każdy ma w dupje. Koty są ładne kochane a ty szpetny i nic nie wnosisz do życia swojego i innych. Wybór prosty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach