Wesтwick 5 Napisano wtorek o 21:51 (edytowany) Byłaś cudowna. Jesteś. Edytowano wtorek o 21:51 przez Wesтwick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 106 Napisano wtorek o 22:14 And we could live so happily if no one knows that you're with me 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano wtorek o 22:26 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 112 Napisano wtorek o 22:37 Sluchalam jej kawalka, wchodze w komentarze i mi szczena opadla, bo wszedzie rip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesтwick 5 Napisano środa o 05:41 7 godzin temu, Koŕalgor napisał: Sluchalam jej kawalka, wchodze w komentarze i mi szczena opadla, bo wszedzie rip. Ja przed pójściem spać wchodzę na pudelka i jakby ktoś mi obuchem w głowę walnął. Najpierw Bonnie Tyler, teraz ona. Aż się popłakałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 278 Napisano środa o 06:26 Smutne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 112 Napisano środa o 06:26 41 minut temu, Wesтwick napisał: Ja przed pójściem spać wchodzę na pudelka i jakby ktoś mi obuchem w głowę walnął. Najpierw Bonnie Tyler, teraz ona. Aż się popłakałam. Chyba taki zmierzch odchodzenia wielkich gwiazd "dawnych" czasów nas czeka. Rzecz w tym, że ja nie widzę dla siebie kogoś na tym poziomie wśród młodego pokolenia. Brak swego rodzaju sentymentu do nich i bogatej historii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesтwick 5 Napisano środa o 06:36 8 minut temu, Koŕalgor napisał: Chyba taki zmierzch odchodzenia wielkich gwiazd "dawnych" czasów nas czeka. Rzecz w tym, że ja nie widzę dla siebie kogoś na tym poziomie wśród młodego pokolenia. Brak swego rodzaju sentymentu do nich i bogatej historii. Chyba jesteśmy po prostu Starymi Duszami, bo ja również w tych nowych się nie odnajduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proszę zawołać kierownika 2 Napisano środa o 07:24 Bardzo smutne, że 80-letnia kobieta zmarła, przecież to jeszcze młoda osoba, całe życie było przed nią... (╥_╥) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach