Brayden 7 Napisano piątek o 08:53 Piszą do mnie głupoty a jak im odpowiem to z mordą do mnie. Wszyscy z mordá. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano piątek o 11:00 2 godziny temu, Brayden napisał: Piszą do mnie głupoty a jak im odpowiem to z mordą do mnie. Wszyscy z mordá. A jak odpowiadasz normalnie czy z mordą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano piątek o 11:26 (edytowany) 26 minut temu, Onaaaa napisał: A jak odpowiadasz normalnie czy z mordą Ja zawsze kulturalnie. Nie mówię że wszyscy bo wole kolegów od koleżanek ale takie dziwne przypadki mi się trafiają ostatnio. Edytowano piątek o 11:26 przez Brayden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 17 Napisano piątek o 11:28 a co np. odpisalas? Oni nie lubia czasem prawdy tylko wola swoje fantazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 11:28 To karma za kafeterie, wyczuwają twoją złą energię, więc atak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano piątek o 11:31 1 minutę temu, bamboszki napisał: a co np. odpisalas? Oni nie lubia czasem prawdy tylko wola swoje fantazje O znakach zodiaku to do mnie wyspał najpierw że jestem słodka a potem że muszę tolerować jego humory bo jest panną. No kur.. mać: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 17 Napisano piątek o 11:31 Przed chwilą, Brayden napisał: O znakach zodiaku to do mnie wyspał najpierw że jestem słodka a potem że muszę tolerować jego humory bo jest panną. No kur.. mać: ja bym napisala ze nic nie musze moge ewentualnie chciec huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brayden 7 Napisano piątek o 11:33 Przed chwilą, bamboszki napisał: ja bym napisala ze nic nie musze moge ewentualnie chciec huh Ja że co ty taki zmienny a on ze musze sie przyzwyczajać, ja nic nie muszę to po1. Tym bardziej, że to on dzwoni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2510 Napisano piątek o 12:11 (edytowany) 45 minut temu, Brayden napisał: Ja zawsze kulturalnie. Nie mówię że wszyscy bo wole kolegów od koleżanek ale takie dziwne przypadki mi się trafiają ostatnio. Bo niektórzy mężczyźni mają całe życie źłe dni. Edytowano piątek o 12:11 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 12:12 Mnie baby wykańczają psychicznie ogólnie. Pewnie fajnie jest zamoczyć i się w którejś spujtać, ale na tym się kończy chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 17 Napisano piątek o 12:45 Ble geye są disgusting jak to kiedyś ich lubiłam no może nie każdy jest obrzydliwy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 12:48 Może do geja się przytulisz, a on nie będzie chciał ci włożyć do farfeluna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 17 Napisano piątek o 12:48 Dziwne że robale jelita i inne nie potrafią obrzydzić tak jak chłopy jak som obcesowi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 17 Napisano piątek o 12:49 Ty jesteś gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 12:49 (edytowany) Ja do lasu jak chodzę, to czasem zostawiają puste opakowania po kondomach i nawet nie pozbierają, tylko zamoczą alfa i śmiecą, zeby chyba pamiątke po swojej przygodzie inni musieli oglądać. Edytowano piątek o 12:50 przez Doctor Evil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 12:50 Wolę dziewczyny od facetów, ale psychiki nie mam do bab. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 17 Napisano piątek o 12:52 Ja jestem seksi romantiko romans włoski nie patolski niestety to nie jest dla ludzi chorych bo im zaraz odpjerdoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 12:54 A ja mam dość życia w Polsce juz, chciałbym stąd uciec. Nie czuje się bezpieczny tutaj, a dookoła sąsiedzi i ludzie. Babki też mnie wykańczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 12:54 Jeszcze miesiąc muszę wytrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 17 Napisano piątek o 13:04 Ciekawe czy typy umiejom coś kochać innego niż tzipe no geje chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano piątek o 13:08 Ja nigdy ciipy na oczy nie widziałem takže nie wiem co to xd Ide zaraz do sklepu bo piwko, bo już wypiłem xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach