Caryca żelkowa 101 Napisano 2 godziny temu Imię zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 60 Napisano 2 godziny temu Zablokowała Klaudia temat? Biedactwo zazdrosne o salową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jutrzenkowiec jaskiniowy 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Zablokowała Klaudia temat? Biedactwo zazdrosne o salową Ten drugi moon też ci życzył rany postrzałowej głowy na polowaniu? Bo to może jednak mogłem być ja, tylko nie pamiętam, bo na...y byłem czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 60 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, jutrzenkowiec jaskiniowy napisał: Ten drugi moon też ci życzył rany postrzałowej głowy na polowaniu? Bo to może jednak mogłem być ja, tylko nie pamiętam, bo na...y byłem czy coś. Nie przeszedłbyś badań na myśliwego. Ciągle hejtujesz mojego chłopa i ojca. Coś spuściłeś z tonu? Jeśli nadal będziesz mnie nękał, hejtował moją rodzinę, to się spotkamy na randce na komisariacie. I tak cię policja szuka, więc sobie porozmawiamy. Edytowano 2 godziny temu przez UśpionaAmbona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja żona lafirynda 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Nie przeszedłbyś badań na myśliwego. Ciągle hejtujesz mojego chłopa i ojca. Coś spuściłeś z tonu? Jeśli nadal będziesz mnie nękał, hejtował moją rodzinę, to się spotkamy na randce na komisariacie. I tak cię policja szuka, więc sobie porozmawiamy. A to oni mają jakieś badania, bo z tego co mi wiadomo, wystarczy się do koła łowieckiego zapisać i nie odpadać na egzaminie po wypiciu pół litra wódki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 60 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, twoja żona lafirynda napisał: A to oni mają jakieś badania, bo z tego co mi wiadomo, wystarczy się do koła łowieckiego zapisać i nie odpadać na egzaminie po wypiciu pół litra wódki. I pokazać nudesy pusi Dumbusi ułomie Które to konto Moon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja żona lafirynda 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Nie przeszedłbyś badań na myśliwego. Ciągle hejtujesz mojego chłopa i ojca. Coś spuściłeś z tonu? Jeśli nadal będziesz mnie nękał, hejtował moją rodzinę, to się spotkamy na randce na komisariacie. I tak cię policja szuka, więc sobie porozmawiamy. Ja myślę, że powinniście spotkać się na randce na polowaniu. Pewnie nietrudno pomylić cię z dzikiem, zwłaszcza nocą mając 4 promile w wydychanym powietrzu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 60 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, twoja żona lafirynda napisał: Ja myślę, że powinniście spotkać się na randce na polowaniu. Pewnie nietrudno pomylić cię z dzikiem, zwłaszcza nocą mając 4 promile w wydychanym powietrzu. Aż tyle pijesz? Przerażasz. Jak będę miała czas, to odświeżę ci pamięć i znajdę twoje błagania o randki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Książe Ciemności 1 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, jutrzenkowiec jaskiniowy napisał: Ten drugi moon też ci życzył rany postrzałowej głowy na polowaniu? Bo to może jednak mogłem być ja, tylko nie pamiętam, bo na...y byłem czy coś. Spoko, ale życzeń Doktorka względem niej na razie nie przebiłeś: https://ibb.co/0VrgChLQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twoja żona lafirynda 4 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Książe Ciemności napisał: Spoko, ale życzeń Doktorka względem niej na razie nie przebiłeś: Może nie taki zły ten doktor, tylko po prostu źle zaczęliśmy znajomość przez jego żonę, która ciągle mnie z kimś myliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach