Mamucha 21 Napisano piątek o 22:36 I buty ażurowe na skarpetach. Cały ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano piątek o 22:37 Krasnal bo padniesz. Znamy się tyle lat nie musisz pajacować bo wiem że w tobie mniej mroku niż w odbycie owsika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 29 Napisano piątek o 22:37 Przed chwilą, Mamucha napisał: I buty ażurowe na skarpetach. Cały ty. tak!!! mam taki jak kononowicz tylko inny wzorek zawsze w niedziele go zakladam i biala koszule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano piątek o 22:39 Tobie nawet filip plejn i pitbule nie pomogą. Przykro mi. Paryski szyk to nie twoje przeznaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 29 Napisano piątek o 22:41 bandzior ty naprawde masz zdolnosc jasnowidzenia taki piekny wzorek zolty z brazem typowy sweter z targu kupiony w latach 90tych kononowicza sie umywa. 1 minutę temu, Mamucha napisał: Tobie nawet filip plejn i pitbule nie pomogą. Przykro mi. Paryski szyk to nie twoje przeznaczenie pitbule to nosi patologia jak batyr ja se kupie tomjego hilfidzajdzera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach