manekin 45 Napisano 29 Sierpień A nic się nie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień A co ty do szkoły wracasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień Ja wracam do uk a tam sauna i jacuzzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień A zima w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 29 Sierpień 4 minuty temu, Mamucha napisał: A co ty do szkoły wracasz Nie, ale myślami jestem z uczniami i szkoda mi ich. Ale jēbło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień U mamy też, ale fajnie bylo, jak raz napadalo sniegu, caly las bialy, a ja sam na odludziu xd. Cisza i spokoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, manekin napisał: Nie, ale myślami jestem z uczniami i szkoda mi ich. Ale jēbło Niech cierpią jak ja kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocia patola 6 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Mamucha napisał: Niech cierpią jak ja kiedys haha gnębili cię w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, kocia patola napisał: haha gnębili cię w szkole Chyba nie kumasz krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 29 Sierpień Powoli mnie lepie depresja wrześniowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień Sami się nakrecacie a czas nie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień Ja sie ostatnio nacieszylem sloncem i zimny browarek mm fajnie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Mamucha napisał: Sami się nakrecacie a czas nie istnieje Pewnie pory roku też nie istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, manekin napisał: Pewnie pory roku też nie istnieją No ktoś je nazwał to się nazywają tak a nie inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień Ja tam juz tesknie za ciemnoscia. O 4 rano ciagle sie jasno robi xd. Za mało tej nocy. Zimowe noce lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień Też wole jesien ale nogi bolo czesto wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 29 Sierpień Ja wolę krótkie spodenki i siadać ... na ziemię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień No, te mrozy i chlodniejsze temperatury to nie wiem co będzie... Ale w sloncu pewnie nadal będzie gorąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień Myślę że ty coś ukrywasz bo kto normalny by wolal życie w namiocie na obczyźnie w zimę niż babke z kaloryferem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień Zimy -20 w Polsce to ja wole -3 w anglii xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień (edytowany) Ja normalny nie jestem. W Lesie w namiocie jest cisza i wolnosc. Robie co chce i nikt mnie nie denerwuje. Tam sie relaksuje. Edytowano 29 Sierpień przez Doctor Evil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień Nie sądzę ale ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień (edytowany) A tu nie wracam na noc, to zaraz babka się denerwuje i wydzwania i nawet na Policje by zadzwonila, a tam wpadne raz kiedy do mamy i jest luz, w nocy sobie chodze na wycieczki i nikt mnie nie denerwuje, a ja nie babek na glowie nie mam Edytowano 29 Sierpień przez Doctor Evil 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień Mam juz dosc mieszkania z babka pod jednym dachem, tesknie za sauna i basenem. Namiot sobie chyba kupie nowy lub dwa. Pod nosem jest super widok, tam sobie moge pic piwko do rana Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień To byly czasy, jak sie budze w namiocie a moj jedyny dylemat to czy ide na saune czy nie, a tam sauna parowa, zajeebioza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano 29 Sierpień Babka ci pewnie mieszkanie zapisze żyć nie umierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocia patola 6 Napisano 29 Sierpień dziwisz się że babce odpierrdala jak telewizory wynosisz i włamania do monopolowego robisz żeby wódkę kraść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 29 Sierpień 12 minut temu, Doctor Evil napisał: Mam juz dosc mieszkania z babka pod jednym dachem, tesknie za sauna i basenem. Namiot sobie chyba kupie nowy lub dwa. Pod nosem jest super widok, tam sobie moge pic piwko do rana Xd Życie jak w Madrycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 15 Napisano 29 Sierpień Ta, ale tam miasto i beton i sąsiedzi, a ja wiecznie poschizowany i przyzwyczaiłem się do życia w lesie, a nie miasto : ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach