Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Takie było imię twoje 

Edytowano przez Unhallowed

Ale ciesze sie z mojego odtwarzacza audio, sluchanie muzyki to teraz taka przyjemność.

Jestem znowu na oddziale dziennym. Źle wygląda mój poziom funkcjonowania. Nadal nie mam sympatii. Jeżeli będę mieć dzieci, to podczas urodzenia nie będą mieć tak młodego taty, jak synowie mojego ojca.

U seksuologa miałem wizytę w tym tygodniu, niewiele z niej wynikło. Psychiatra z oddziału dziennego chciała telefon do seksuologa, on dał mi go i jej go przekazałem.

Jeśli potomstwo ma być potępione na wieki, to niech się w ogóle nie poczyna!!! Mam "radykalne" poglądy. Nie chcę niczyjego potępienia. Nie chcę zła. Jeżeli miałbym potomstwo, to przede wszystkim chciałbym tego, aby poszło do Nieba na wieki, najlepiej bez Czyśćca. Wydaje mi się, że ludzie nie myślą za bardzo o szczęściu wiecznym, zwłaszcza szczęściu wiecznym innych osób. Nie chciałbym też, aby moje dziecko czy dzieci były ciężarem dla innych. Boję się, że przy moich genach dzieci byłyby upośledzone bez względu na to, z kim spłodziłbym potomstwo. Celibat może być dla mnie czymś bardzo frustrującym. "Chciałbym" skonsumować małżeństwo z intencją poczęcia potomstwa, które na wieki będzie w Królestwie Bożym. Nie miałem nawet kandydatki na żonę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się