Mamucha 21 Napisano niedziela o 18:59 Co pisałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 18:59 W ogóle do mnie nie pasuje obecny pseudonim tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano niedziela o 18:59 Przed chwilą, Mamucha napisał: Co pisałaś Pytała się, czy jesteś zboczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 19:00 Przed chwilą, Doctor Evil napisał: Pytała się, czy jesteś zboczona. Ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano niedziela o 19:00 Jak tam leci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 19:03 Jak to w niedziele. Program ogladam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano niedziela o 19:04 3 minuty temu, Mamucha napisał: Ja nie Jestem zboczona ale nie łysa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano niedziela o 19:04 Słucham sobie dzisiaj muzyczki cały dzień, ale może jutro po śniadaniu spacer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sześćdziesiona 7 Napisano niedziela o 19:05 Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Jestem żywym, wyłysiałym łajnem Poprawiłem ci post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 19:05 Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Jestem zboczona ale nie łysa.. To twoje pseudo i pogódź sie z tym lysa bądź nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 19:05 Przed chwilą, sześćdziesiona napisał: Poprawiłem ci post. Nudzisz mun. Wrzuc krasnala czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano niedziela o 19:07 1 minutę temu, sześćdziesiona napisał: Poprawiłem ci post. Pusi pusi Dumbusi nic nie wrzuca? Bo widzę, że nadal lecisz na mój zgrabny tyłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 110 Napisano niedziela o 19:08 Dobry wieczór, jestem tu nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano niedziela o 19:08 3 minuty temu, Mamucha napisał: To twoje pseudo i pogódź sie z tym lysa bądź nie Lubię buszować jak dzik w zbożu https://zapodaj.net/plik-Q4Fnirf29Y 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 110 Napisano niedziela o 19:09 Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Pusi pusi Dumbusi nic nie wrzuca? Bo widzę, że nadal lecisz na mój zgrabny tyłek. Magdaleno, zapo.daj jest twój. Czekamy na zgrabny tyłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano niedziela o 19:11 Przed chwilą, autyzm fekalny napisał: Który to dziś nick ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano niedziela o 19:13 13 minut temu, Mamucha napisał: W ogóle do mnie nie pasuje obecny pseudonim tak mozesz zrobic inny, czy ci pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 19:14 Przed chwilą, Be quiet! napisał: mozesz zrobic inny, czy ci pomoc? Nie sprawdzałam bo jeszcze ban nie wjechał. Zayebiste te makarony czuć że premium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano niedziela o 19:14 Przed chwilą, Mamucha napisał: Nie sprawdzałam bo jeszcze ban nie wjechał. Zayebiste te makarony czuć że premium co żresz tłuścioszku, daj mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 110 Napisano niedziela o 19:15 15 minut temu, Mamucha napisał: W ogóle do mnie nie pasuje obecny pseudonim tak Trzeba było zrobić Mamucha kociecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 22 Napisano niedziela o 19:16 a taki makaronik to miniaturowe guwienko chyba, ile tego trzeba zeby sie najesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 19:17 1 minutę temu, Be quiet! napisał: co żresz tłuścioszku, daj mi Już pojedzone nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano niedziela o 19:17 Mnie jakiś Mgła obserwuje, bo nie zdążyłem zablokować możliwości obserwacji, troche mnie to wkurza wszystko. Wolałem kafe bez obserwowania, powiadomień i skrzynek priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 19:17 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Trzeba było zrobić Mamucha kociecka Ja mam córkę a nie jakieś kociecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano niedziela o 19:17 Co zablokuję obserwowanie, to zaraz mi bana dają, i znowu zapominam włączyć blokady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano niedziela o 19:18 1 minutę temu, Doctor Evil napisał: Mnie jakiś Mgła obserwuje, bo nie zdążyłem zablokować możliwości obserwacji, troche mnie to wkurza wszystko. Wolałem kafe bez obserwowania, powiadomień i skrzynek priv. iskra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 35 Napisano niedziela o 19:19 1 minutę temu, Mamucha napisał: Już pojedzone nie ma no wiesz co, co z ciebie za ziom phi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano niedziela o 19:19 Przed chwilą, Doctor Evil napisał: Co zablokuję obserwowanie, to zaraz mi bana dają, i znowu zapominam włączyć blokady. Mnie tam nikt nigdy nie obserwuje, bo wyłączyłam, skrzynka też poszła won, bo Widmo chciał mi wbić nóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 21 Napisano niedziela o 19:19 Ciekawe jak jej romans sapiacy z klex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 12 Napisano niedziela o 19:20 Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Mnie tam nikt nigdy nie obserwuje, bo wyłączyłam, skrzynka też poszła won, bo Widmo chciał mi wbić nóż. No tutaj skrzynkę też wyłączyłem, ale zapomniałem o obserwowanych, założę sobie nowe konto za chwilę i powyłączam wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach