Unhallowed 30 Napisano 1 godzinę temu Ludzi z kamienia, co będą wiecznie trwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kanibal 0 Napisano 1 godzinę temu Uważam, że Wcielenie z Dziewicy byłoby (mi jawi się Ono jako "główny" "element" stworzenia), ale nie byłoby grzechu, więc nie byłoby potrzeby Odkupienia. Gdyby nie było grzechu, to nie byłoby pożądliwości. Wierzę, że każde złączenie się małżonków przynosiłoby poczęcie i nie byłoby przyjemności seksualnej i pociągu płciowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 17 Napisano 56 minut temu Jestę kamienię z twoich słów stworzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 30 Napisano 52 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kanibal 0 Napisano 52 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 30 Napisano 51 minut temu 5 minut temu, Mamucha napisał: Jestę kamienię z twoich słów stworzona Nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 17 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Unhallowed napisał: Nie sądzę. Bóg jest od sadzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kanibal 0 Napisano 49 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 30 Napisano 43 minuty temu 6 minut temu, Mamucha napisał: Bóg jest od sadzenia Boga nie ma. Jesteśmy sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kanibal 0 Napisano 42 minuty temu Aktywności seksualnej nie chcę w ogóle. "Seks" i przyjemność seksualna "kojarzą mi się" z cuchnącym trupem zjadanym przez robaki, którego ciało przez procesy rozkładu zostało zamienione w obrzydliwą papkę. To nawet obrzydliwsze od ludzkiego stolca cuchnącego skatolem i indolem. Skonsumowanie aktu małżeńskiego dla świętego potomstwa nie jest "seksem". "Seks" rodzi "cuchnące zwłoki zjadane przez robaki". Myślę, że grzech pierworodny mógł mieć jakiś większy związek z "seksem". "Seks" "wyzuwa" z godności nadprzyrodzonej. "Seks" nie daje życia. "Seks" "kojarzy mi się" z brzydotą i smrodem. Niestety, moje ciało dąży do "zarobaczonych zwłok zaspokojenia popędu seksualnego". Jad śmierci związany z grzechem pierworodnym daje o sobie znać. "Smród" to skutek grzechu, to coś obrzydliwego, to rodzaj obrzydliwego symbolu grzechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamucha 17 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Unhallowed napisał: Boga nie ma. Jesteśmy sami. Patrząc na ciebie możesz mieć rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 30 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Mamucha napisał: Patrząc na ciebie możesz mieć rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kanibal 0 Napisano 40 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny kanibal 0 Napisano 39 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach