Dilles Geleuze 8 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Widziales bogdan boner? odpowiem jak napiszesz jaki masz rozmiar cycków i ile lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komitet Obrony Słoników 2 Napisano 54 minuty temu 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Bicu dopóki się nie uspokoisz to nie będziemy o jadłospisach rozmawiac No widzisz, nie chcesz gadać normalnie to nie. Łaski bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Komitet Obrony Słoników napisał: No widzisz, nie chcesz gadać normalnie to nie. Łaski bez Najpierw muszę wiedzieć z kim bo mam godność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: bo mam godność HAHAHAHHAHAHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 141 Napisano 51 minut temu 4 minuty temu, Dilles Geleuze napisał: odpowiem jak napiszesz jaki masz rozmiar cycków i ile lat 5 złoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: 5 złoty dostaniesz jak napiszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: 5 złoty 5 ZŁOTYCH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Dilles Geleuze napisał: HAHAHAHHAHAHAHAHA Jezu weź zejdź balasa z dùpy i daj se siana bi nudzisz jak owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Jezu weź zejdź balasa z dùpy i daj se siana bi nudzisz jak owsik za to tobie dziś się dowcip udał pierwsza klasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Dilles Geleuze napisał: za to tobie dziś się dowcip udał pierwsza klasa To dobrze bo to mają na celu moje performensy. Uśmiech na twarzy bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 141 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Dilles Geleuze napisał: dostaniesz jak napiszesz jaki masz rozmiar cycków i ile lat A tera dawaj 5 zloty Napisane zostalo to co chciales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: jaki masz rozmiar cycków i ile lat A tera dawaj 5 zloty Napisane zostalo to co chciales nie gadam z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 141 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, Dilles Geleuze napisał: nie gadam z tobą Dawaj moje 5 zloty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 141 Napisano 44 minuty temu Zlodzieje okradaja z uczciwie zarobionych pieniedzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 44 minuty temu Poka sowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 43 minuty temu poka psioche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Dilles Geleuze napisał: poka psioche Pozostań przy kale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Zlodzieje okradaja z uczciwie zarobionych pieniedzy według ciebie bycie żydem jest uczciwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Pozostań przy kale mniej cuchnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 141 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Dilles Geleuze napisał: według ciebie bycie żydem jest uczciwe? Czemu mnie pytasz skoro wieczorna jest na temacie i bedziesz wiedzial z pierwszej reki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Dilles Geleuze napisał: mniej cuchnie? Za 5 zloty koral da ci powąchać szyszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Czemu mnie pytasz skoro wieczorna jest na temacie i bedziesz wiedzial z pierwszej reki? ona dziś nie żydzi jak na razie, za to ty tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Czemu mnie pytasz skoro wieczorna jest na temacie i bedziesz wiedzial z pierwszej reki? Nie jestem zydem mam na to papiery. Prędzej ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 52 Napisano 40 minut temu 24 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Spożyłam sałatkę tradycyjną polską. Pora gromadzić sadło na zimę. Dziś jechałam autobusem elektrycznym i widziałam dziewczynę w kurce zimowej. Kaptur miała obszyty futrem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dilles Geleuze 8 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: mam na to papiery standardowo, żółte masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 141 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Nie jestem zydem mam na to papiery. Prędzej ty. Na co masz papiery, ze zydem nie jestes? Podrobione pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 52 Napisano 38 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Koŕalgor napisał: Zlodzieje okradaja z uczciwie zarobionych pieniedzy Czyli tacy jak ślepy Widmo? Siedział za kradzieże pchlarzu. Edytowano 38 minut temu przez TymczasowaFarfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 141 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, Dilles Geleuze napisał: ona dziś nie żydzi jak na razie, za to ty tak ODDAWAJ MOJE PIENIADZE ZLODZIEJU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 141 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Czyli tacy jak ślepy Widmo? Siedział za kradzieże pchlarzu. Nie pyskuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 7 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Na co masz papiery, ze zydem nie jestes? Podrobione pewnie. Tak więc skoncz projekcje i wracaj do izraela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach