VenusHorizon44 77 Napisano poniedziałek o 11:34 Odebrałem 5 gier z InPostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano poniedziałek o 11:35 Szczęściarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano poniedziałek o 11:36 Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Szczęściarz To nie szczęście to kredyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano poniedziałek o 11:37 Kupiłem jeszcze 3 donuty i pepsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano poniedziałek o 11:37 Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: To nie szczęście to kredyty Zawsze jakaś odrobina szczęścia przez chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano poniedziałek o 11:39 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Zawsze jakaś odrobina szczęścia przez chwilę Jak bym je splacil to chyba jusz zbankrutowalem k jadę na kapitału z ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano poniedziałek o 11:40 Ale szybko poszlo jakis 60tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano poniedziałek o 11:41 Rozczulają mnie Leżak te twoje internetowe problemy. Duże kolejki w sklepie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 114 Napisano poniedziałek o 11:44 9 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Odebrałem 5 gier z InPostu W jakim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano poniedziałek o 11:44 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Rozczulają mnie Leżak te twoje internetowe problemy. Duże kolejki w sklepie? Jakieś 47-54tys jak zmarła mama miałem kilkanaście tysięcy zarobiłem na allegro wszystko poszło Zerowe kolejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano poniedziałek o 11:45 Przed chwilą, Margherite napisał: W jakim? Jeszcze telefon dotyk mi wysiadl pod skrzynkami musiałem reset Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano poniedziałek o 12:41 55 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Jakieś 47-54tys jak zmarła mama miałem kilkanaście tysięcy zarobiłem na allegro wszystko poszło Zerowe kolejki Boli mnie dziś ząb, który był zrobiony kanałowo w tamtym roku. Wizytę mam na jutro, bo zwariuję i pogryzę kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach