Unhallowed 64 Napisano poniedziałek o 20:00 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Bo nie ma pieniędzy, a dziwffkom trzeba zapłacić. Do logopedy nie pójdzie karzeł z metra cięty Co masz do niskich ludzi? Ja już naprawde abstrachuuje od jego totalnego spamu, jesli to on, ale na wzrost sie nie ma wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 44 Napisano poniedziałek o 20:00 Przed chwilą, wącham bąki napisał: to mam rację że ma tamtejszą najniższą, więc? w wieku 40 lat jest to przegryw, zwłaszcza u chłopa Jego najnizsza jest na 99 większa niż twoja robiącego kij wie co, WIęc ja tu widzę raczej innego przegrywa. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano poniedziałek o 20:01 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: A ten ma dalej ból dópy. Daj coś o kocie karle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wącham bąki 2 Napisano poniedziałek o 20:01 Przed chwilą, Śliwka is Blocked napisał: Jego najnizsza jest na 99 większa niż twoja robiącego kij wie co, WIęc ja tu widzę raczej innego przegrywa. marz dalej, kolejna jakaś zryta myśląca że tu same przemki siedzą xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano poniedziałek o 20:02 Przed chwilą, Unhallowed napisał: Co masz do niskich ludzi? Ja już naprawde abstrachuuje od jego totalnego spamu, jesli to on, ale na wzrost sie nie ma wpływu. A co ty masz do ludzi pracujących? To, że puszczasz się za kasę i masz gdzieś własnego syna, to inna opowieść. Więc zamilcz szloro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 44 Napisano poniedziałek o 20:02 Przed chwilą, Unhallowed napisał: Co masz do niskich ludzi? Ja już naprawde abstrachuuje od jego totalnego spamu, jesli to on, ale na wzrost sie nie ma wpływu. Też jesteś jakiś kurdupel? Bo się strasznie o to oburzasz, a nawet w tym temacie widać, że za wiele innych normalnych rzeczy gardzisz ludźmi bez zahamowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano poniedziałek o 20:02 2 minuty temu, Unhallowed napisał: W tym zatęchłym zaułku wole Twe towarzystwo, bo mówisz do rzeczy. A dzięki dzięki, Ty również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano poniedziałek o 20:02 Co się zesral, bo żul sobie lepiej radzi w życiu od niego, o kurfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 44 Napisano poniedziałek o 20:03 Przed chwilą, wącham bąki napisał: marz dalej, kolejna jakaś zryta myśląca że tu same przemki siedzą xD Tak, na bank zarabiasz 10 tysi i łasisz się do Gieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wącham bąki 2 Napisano poniedziałek o 20:03 3 minuty temu, manekin napisał: A niech ma, ja tam jestem zadowolony. jak każdy zapijaczony przegryw zapewne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach