Unhallowed 64 Napisano wczoraj o 06:45 Że koleś po 2 tygodniach pisania fantazjuje o związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phil Namiotnikov 2 Napisano wczoraj o 06:49 3 minuty temu, Unhallowed napisał: Że koleś po 2 tygodniach pisania fantazjuje o związku. Ja nigdy tak nie miałem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano wczoraj o 06:52 3 minuty temu, Phil Namiotnikov napisał: Ja nigdy tak nie miałem xD Traktuje go jak zapchajdziurę, a niektórzy nie mają instynktu samozachowawczego i się angażują aż nadto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Phil Namiotnikov 2 Napisano wczoraj o 06:54 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Traktuje go jak zapchajdziurę, a niektórzy nie mają instynktu samozachowawczego i się angażują aż nadto. Ja się nigdy aż tak nie zaangażował po paru mailach, a te wpisy o pannie Vikernes nie były moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano wczoraj o 07:00 5 minut temu, Phil Namiotnikov napisał: Ja się nigdy aż tak nie zaangażował po paru mailach, a te wpisy o pannie Vikernes nie były moje Dalila to niezła desperatka bo jak można się z parchem łysiejącym i nateretnym umówić… koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 131 Napisano wczoraj o 07:03 (edytowany) 3 minuty temu, Unhallowed napisał: Dalila to niezła desperatka bo jak można się z parchem łysiejącym i nateretnym umówić… koszmar Filipek ma szczęście, że wiele kobiet preferuje przystojnych, ale łysiejących, niż przeciętnych ale z bujną czupryną. Musiałby jeszcze głowę podleczyć (wewnątrz, nie zewnątrz ) i pewnie by sobie poradził w relacjach z kobietami. Edytowano wczoraj o 07:04 przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano wczoraj o 07:11 8 minut temu, eRCe napisał: Filipek ma szczęście, że wiele kobiet preferuje przystojnych, ale łysiejących, niż przeciętnych ale z bujną czupryną. Musiałby jeszcze głowę podleczyć (wewnątrz, nie zewnątrz ) i pewnie by sobie poradził w relacjach z kobietami. Jest ohydny i obleśny. Najbardziej mierzi ten łupież na łysym gnieździe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 115 Napisano wczoraj o 07:26 34 minuty temu, Unhallowed napisał: Traktuje go jak zapchajdziurę, a niektórzy nie mają instynktu samozachowawczego i się angażują aż nadto. To znaczy, że ty masz problem a nie on. Co za dehumanizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 49 Napisano 22 godziny temu 3 godziny temu, Unhallowed napisał: Traktuje go jak zapchajdziurę, a niektórzy nie mają instynktu samozachowawczego i się angażują aż nadto. Będą zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 40 Napisano 21 godzin temu 5 godzin temu, Unhallowed napisał: Że koleś po 2 tygodniach pisania fantazjuje o związku. Twoją wina że tak się zaangażował. Musiało być nieźle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach