Mewa again 26 Napisano 1 Wrzesień ... więc i wy się weźcie do nauki (albo do jakiejś innej pożytecznej czynności) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 1 Wrzesień A twój pazur dalej brudny? Daj łysej do wylizania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 26 Napisano 1 Wrzesień 14 minut temu, Wicked Wonderland napisał: A twój pazur dalej brudny? Daj łysej do wylizania. Do nauki gamoniu! I nie pyskuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 9 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Mewa again napisał: Do nauki gamoniu! I nie pyskuj! USPOKÓJ SIĘ chamie! Damski bokserze!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 26 Napisano 1 Wrzesień 14 minut temu, Cynthiaa napisał: USPOKÓJ SIĘ chamie! Damski bokserze!! To ostatnie mnie rozbawiło do łez. Pokaż mi JEDNĄ kobietę, której przylutowałem. JEDNĄ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 9 Napisano 1 Wrzesień 2 minuty temu, Mewa again napisał: To ostatnie mnie rozbawiło do łez. Pokaż mi JEDNĄ kobietę, której przylutowałem. JEDNĄ! Nie dyskutuję z przemocowcem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyŵaloneJaja 10 Napisano 1 Wrzesień 3 minuty temu, Mewa again napisał: To ostatnie mnie rozbawiło do łez. Pokaż mi JEDNĄ kobietę, której przylutowałem. JEDNĄ! Lutownice masz chyba z temu skoro chciałeś sklejać wary prostytutce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 26 Napisano 1 Wrzesień 15 minut temu, WyŵaloneJaja napisał: Lutownice masz chyba z temu skoro chciałeś sklejać wary prostytutce. Niestety, tu chyba podziała cytat z jednej zamiejscowej ameby. Posłuchaj więc: sklej pi...ę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1043 Napisano 1 Wrzesień 20 minut temu, Mewa again napisał: ... więc i wy się weźcie do nauki (albo do jakiejś innej pożytecznej czynności) O kogo ja widzę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyŵaloneJaja 10 Napisano 1 Wrzesień 10 minut temu, Mewa again napisał: Niestety, tu chyba podziała cytat z jednej zamiejscowej ameby. Posłuchaj więc: sklej pi...ę A pazury umyłeś chociaz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 6 Napisano 1 Wrzesień 23 minuty temu, Wicked Wonderland napisał: A twój pazur dalej brudny? Daj łysej do wylizania. Ty to lepiej zrobisz. Chociaż większą wprawę masz że starymi dziadkami. Tany tany carbonara 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quiet 0 Napisano 1 Wrzesień (edytowany) 17 minut temu, WyŵaloneJaja napisał: Lutownice masz chyba z temu skoro chciałeś sklejać wary prostytutce. A oni kiedykolwiek to potwierdzili? Bo z tego co wiem, to zaprzeczali zawsze. Ostatnio sama zainteresowana pisała, że poza spotkaniem na mieście nic więcej nie było. Masz się za taką ponad, a sama łykasz bezwiednie jakieś wymysły trola Poki czy jak jej tam było. Edytowano 1 Wrzesień przez Quiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach