Wicked Wonderland 10 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Odchodzi któryś z nas. Któryś z nas. Edytowano 9 godzin temu przez Wicked Wonderland Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 9 godzin temu Świat między wierszami… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 9 godzin temu Czego się dzisiaj nażarłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu Bułek z prozom i smalcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Wicked Wonderland napisał: Świat między wierszami… Znam ludzi z kamienia, co będą wiecznie trwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Znam ludzi z kamienia, co będą wiecznie trwać. To jest mój ulubiony fragment, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu World of iluzyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 9 godzin temu Ostatnio coś czytałam i ktoś mówił o kimś że był takim człowiekiem z kamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu Marmury są w cenie haa opsrajta sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Wicked Wonderland napisał: To jest mój ulubiony fragment, Niedługo 25 rocznica 9/11. I tak sobie właśnie czytam sylwetki tych co ratowali innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Niedługo 25 rocznica 9/11. I tak sobie właśnie czytam sylwetki tych co ratowali innych Pamiętam że leżałam wtedy z rodzicami w łóżku i wiadomości oglądliśmy. Byłam w zerówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu Będziesz płakać jak za doli? Wieże i jej śmierc rytuały ale goje płakać będą och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 9 godzin temu Płaczmy zatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Wicked Wonderland napisał: Pamiętam że leżałam wtedy z rodzicami w łóżku i wiadomości oglądliśmy. Byłam w zerówce. Dużo tam było bohaterów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Będziesz płakać jak za doli? Wieże i jej śmierc rytuały ale goje płakać będą och Co ci przeskzadzają mmoje emocje? Ja nie uderzam w ciebie personalnie,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Wicked Wonderland napisał: Co ci przeskzadzają mmoje emocje? Ja nie uderzam w ciebie personalnie,. Nie obrażaj mojego intelektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 8 godzin temu Ten samolot co się rozbił, bo pasażerowie się zbuntowali to oni wiedzieli, że nie przeżyją tego, ale nie chcieli aby ktoś więcej zginął niż oni. Głosowanie zrobili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 8 godzin temu Prawdziwa amełyka. Pełna bohaterów i opowieści o heroizmie. Supermena brakuje ale nawet on mejd in jukej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 8 godzin temu A jakiś chłop jak strażak krzyczał żeby uciekali, bo się wieża nr 2 zawaliła i ta też może za chwilę zdecydował się zostać z nieznajomym, który był przy tuszy i nie był w stanie zejść tyle pięter. Obaj umarli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Wicked Wonderland napisał: Co ci przeskzadzają mmoje emocje? Ja nie uderzam w ciebie personalnie,. A dziś rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 8 godzin temu Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 8 godzin temu Mniam lata 70s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach