thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Elena..loco… Edytowano 4 godziny temu przez thatsalrightiaskofyouhoney Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 3 godziny temu Lura paryska sobie urządziła tutaj prywatny teatrzyk ale nie obchodzi mnie to coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 3 godziny temu Paryski glut.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 2 godziny temu Chce z misiem usnąć na zawsze jak mam zawał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi chūj z Wrocławia 11 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: Lura paryska sobie urządziła tutaj prywatny teatrzyk ale nie obchodzi mnie to coś. 58 minut temu, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: Paryski glut.. Kiedy AA? Rodzice chyba nie podołali 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 2 godziny temu Szkoda że nie lubię alkoholu bo męczy mnie potem sraka i bol głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cyanide napisał: Szkoda że nie lubię alkoholu bo męczy mnie potem sraka i bol głowy No można by się napíerdolic codziennie pewnie zycie przyjemniejsze wtedy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: No można by się napíerdolic codziennie pewnie zycie przyjemniejsze wtedy huh Nie, właśnie wcale lepiej się naturalnie uspokajac wymioty niestrawność i srraczka wykańczają niesamowicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 2 godziny temu Jak wystarczająco się nameczyles to już nie kcesz cierpieć nie lubię wymiotów chociaż częściej mi się rzygnelo ze stresu i panikę niż przez alkohol.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze do tego kawa i się nakręcisz za bardzo to rzygi lecą sraka wszystko i to na czezwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 1 godzinę temu Dlatego emocje są nie za fajne bo rzygasz i srrasz od nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyanide 6 Napisano 1 godzinę temu Cudowny zamul bez emocji to szczęście huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 5 Napisano 1 godzinę temu Daję tylko znać, że czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, VenusHorizon44 napisał: No można by się napíerdolic codziennie pewnie zycie przyjemniejsze wtedy huh LEZACZKU, TO TY PIŁEŚ KIEDYŚ ALKOHOL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach