BellaS 126 Napisano 4 godziny temu co tu sie podziało?? Co dobrego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alizée z Gnaty-Wieśniany 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BellaS napisał: co tu sie podziało?? Co dobrego? Jak zawsze kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 4 godziny temu Mornin’ a całkiem godnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, BellaS napisał: co tu sie podziało?? Co dobrego? Nudy. Nie ma się z kim pokłócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nudy. Nie ma się z kim pokłócić To lipa wychodze stąd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Baba napisał: Nudy. Nie ma się z kim pokłócić Jestem! Dajesz "maleńka"! Edytowano 3 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BellaS napisał: To lipa wychodze stąd! Wrócisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BellaS napisał: To lipa wychodze stąd! No też zaczęłam z nudów koszyk na erli zapełniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: No też zaczęłam z nudów koszyk na erli zapełniać Kochany małżonek powinien odciąć Ci dostęp do konta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jestem! Dajesz maleńka! Eeee tam. Dzisiaj 3. Dzień nieparzysty. Z tobą ino w parzyste mi idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Kochany małżonek powinien odciąć Ci dostęp do konta! Ma takie plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Eeee tam. Dzisiaj 3. Dzień nieparzysty. Z tobą ino w parzyste mi idzie Jakieś uwarunkowania trzeba było zaznaczyć w poście wyżej: z wyjątkiem Miecza, bo dzień nieparzysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jakieś uwarunkowania trzeba było zaznaczyć w poście wyżej: z wyjątkiem Miecza, bo dzień nieparzysty. Może jeszcze rozrysować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ma takie plany Czyżby? Widzę że namiętnie robisz go w uja. Coś tam mu zamówisz do skrzynki wędkarskiej, niech się chłopina cieszy, a sama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Może jeszcze rozrysować Bardzo proszę! Z moją inteligencją to tylko rysunek wektorowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Może jeszcze rozrysować A nie możesz dać mi fory żebym mógł się z Tobą pokłócić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu Najgorsze co człowieka może spotkać to świadomość, że nawet nie ma komu powiedzieć ty ciulu. Idę stąd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czyżby? Widzę że namiętnie robisz go w uja. Coś tam mu zamówisz do skrzynki wędkarskiej, niech się chłopina cieszy, a sama... Byś się zdziwił jaka jestem hojna. Wczoraj dostał paczkę niższą ode mnie o 10 cm. Może bywam francowata, ale uwielbiam robić prezenty i wreszcie są kupowane za moją! kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: A nie możesz dać mi fory żebym mógł się z Tobą pokłócić? Mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Byś się zdziwił jaka jestem hojna. Wczoraj dostał paczkę niższą ode mnie o 10 cm. Może bywam francowata, ale uwielbiam robić prezenty i wreszcie są kupowane za moją! kasę W ogólnym rozrachunku i tak jesteś na dużym minusie. Mąż naprawdę musi Cię kochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Mogę. To daj. Moment, przecież mnie już tutaj nie ma. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: To daj. Moment, przecież mnie już tutaj nie ma. Miłego dnia Biegła za tobą nie będę. Kości mnie jeszcze bolą Miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: W ogólnym rozrachunku i tak jesteś na dużym minusie. Mąż naprawdę musi Cię kochać Chyba tak, bo nadal robi mi przelewy na moje konto i jeszcze nie udusił za chrapanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Baba napisał: Chyba tak, bo nadal robi mi przelewy na moje konto i jeszcze nie udusił za chrapanie Nie macie wspólnego konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, BellaS napisał: Nie macie wspólnego konta? Mamy. Jego jest wspólne Moje jest tylko moje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mamy. Jego jest wspólne Moje jest tylko moje. na zasadzie moje jest moje a twoje jest nasze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 610 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: na zasadzie moje jest moje a twoje jest nasze Nie. Stwierdziliśmy, że dobrze mieć konto w innym banku więc założyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, BellaS napisał: Nie macie wspólnego konta? Chyba mi nie powiesz, że z każdym nowym fagasem masz wspólne konto? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie. Stwierdziliśmy, że dobrze mieć konto w innym banku więc założyłam. I słusznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1088 Napisano 2 godziny temu 58 minut temu, Baba napisał: Chyba tak, bo nadal robi mi przelewy na moje konto i jeszcze nie udusił za chrapanie I na tym właśnie polega miłość. Zazdroszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach