Śliwka is Blocked 58 Napisano czwartek o 22:02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 58 Napisano 22 godziny temu Płacz tam za Malowanym dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 21 godzin temu 28 minut temu, Śliwka is Blocked napisał: Płacz tam za Malowanym dalej co sie działo? miał atak psychozy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 139 Napisano 21 godzin temu Co za radochę miał FIlipek? Dostał od Babci browarka, czy ktoś mu stópki pokazał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 433 Napisano 21 godzin temu Przyłączam się do osób niezorientowanych o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 58 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Tak, blokował i spamował forum na zmianę. Chyba to był samozapłon. Edytowano 21 godzin temu przez Śliwka is Blocked Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka is Blocked napisał: Tak, blokował i spamował forum na zmianę. Chyba to był samozapłon. A tak sie zarzekał że on nie blokuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 139 Napisano 21 godzin temu Ciekawe czy Narcyzjusz miewa jakieś autorefleksje nt. swojej osoby, że de facto równa się poziomem, za sprawą tego co robi, z osobą z zaburzeniami w spektrum schizofrenii... Czy też już nie robi to na nim samym najmniejszego wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Ciekawe czy Narcyzjusz miewa jakieś autorefleksje nt. swojej osoby, że de facto równa się poziomem, za sprawą tego co robi, z osobą z zaburzeniami w spektrum schizofrenii... Czy też już nie robi to na nim samym najmniejszego wrażenia. to co on tu ostatnio wkleja to chyba treści z konkurencyjnego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 433 Napisano 21 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, eRCe napisał: Ciekawe czy Narcyzjusz miewa jakieś autorefleksje nt. swojej osoby, że de facto równa się poziomem, za sprawą tego co robi, z osobą z zaburzeniami w spektrum schizofrenii... Czy też już nie robi to na nim samym najmniejszego wrażenia. On chce uchodzić za niezrównoważonego psychicznie bo prawda jest w jego ocenie gorsza. Edytowano 21 godzin temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 139 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: to co on tu ostatnio wkleja to chyba treści z konkurencyjnego forum Zabawna jest ta wielka obraza starych chłopów, tollisk na admina forum Nerwica za to, że ich banuje. Zarówno Byczy jak i Narcyz i ta ich głęboka animozja i żal do Shadow'a za to że nie dopuszcza by robili ściek na forum, które sam współtworzył... Jak on tak śmie? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 139 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: On chce uchodzić za niezrównoważonego psychicznie bo prawda jest w jego ocenie gorsza. Może być. Forma ucieczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 58 Napisano 21 godzin temu 10 minut temu, BellaS napisał: A tak sie zarzekał że on nie blokuje... Że w życiu tylko kiedyś 2 razy blokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, eRCe napisał: Zabawna jest ta wielka obraza starych chłopów, tollisk na admina forum Nerwica za to, że ich banuje. Zarówno Byczy jak i Narcyz i ta ich głęboka animozja i żal do Shadow'a za to że nie dopuszcza by robili ściek na forum, które sam współtworzył... Jak on tak śmie? xD Za to kafeteria daje im przestrzeń na pełne uzewnętrznienie swoich frustracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 18 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Może być. Forma ucieczki. No to jest własnie narcyzm w czystej postaci. Z jednej strony uważasz się za najlepszego na świecie, z drugiej w głębi duszy masz poczucie własnej wartości jak gołębia kupa na balkonie. Cała ocena własna jest uzależniona od tego jak cię inni postrzegają, a przyznanie się do błędu czy porażki to wręcz fizyczny ból. Dlatego wolisz stworzyć alternatywną rzeczywistość niż stanąć twarzą w twarz ze straszliwą prawdą, że nie jesteś idealny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 139 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Za to kafeteria daje im przestrzeń na pełne uzewnętrznienie swoich frustracji Wyczekuję dnia gdy ktoś już od niechcenia da mi te narzędzia moderatorskie. Będę znacznie bardziej znienawidzony od administracji Nerwicy przez niektórych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 139 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: No to jest własnie narcyzm w czystej postaci. Z jednej strony uważasz się za najlepszego na świecie, z drugiej w głębi duszy masz poczucie własnej wartości jak gołębia kupa na balkonie. Cała ocena własna jest uzależniona od tego jak cię inni postrzegają, a przyznanie się do błędu czy porażki to wręcz fizyczny ból. Dlatego wolisz stworzyć alternatywną rzeczywistość niż stanąć twarzą w twarz ze straszliwą prawdą, że nie jesteś idealny Narcyzm to autentyczna "epidemia" dzisiejszych czasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 433 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Może być. Forma ucieczki. Tak uważam, nie kupuje tej jego pozy, to kompensacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koproagresor 0 Napisano 20 godzin temu Renty nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, eRCe napisał: Wyczekuję dnia gdy ktoś już od niechcenia da mi te narzędzia moderatorskie. Będę znacznie bardziej znienawidzony od administracji Nerwicy przez niektórych. Nie dadzą ci, komuś pasuje że jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koproagresor 0 Napisano 20 godzin temu A naprawdę mogę być na tyle "nienormalny", chory psychicznie, że właściwym rozwiązaniem będzie mi przydzielanie renty przez całe życie. Na najbliższy okres to by mi się renta przydała, żeby mieć np. za co dojeżdżać na terapię, może poprawi się w jej skutek na tyle, że będę mógł iść do jakiejś pracy. Na razie to w mojej psychice jest wielki SAJGON. Pisząc o swoich nienormalnościach, niejako tworzę "sprawozdanie" z tej osobliwej sytuacji. Jak ktoś widzi wyraźne podobieństwa z moją historią, to zdaje się sugerować, że potrzebna jest mu wyraźna pomoc w kwestii psychiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 139 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, BellaS napisał: Nie dadzą ci, komuś pasuje że jest jak jest Kiedyś na forum Kowbojki jednej niezbyt rozgarniętej emocjonalnie użytkowniczce udało się włamać na konto moderatorki. Moderatorka miała nick Morevotka i użytkowniczka odgadła hasło. Przez noc pobanowała masę kont i pousuwała tuziny tematów. Zabawę miała przednią. Edytowano 20 godzin temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 433 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Doktor Naturysta napisał: No to jest własnie narcyzm w czystej postaci. Z jednej strony uważasz się za najlepszego na świecie, z drugiej w głębi duszy masz poczucie własnej wartości jak gołębia kupa na balkonie. Cała ocena własna jest uzależniona od tego jak cię inni postrzegają, a przyznanie się do błędu czy porażki to wręcz fizyczny ból. Dlatego wolisz stworzyć alternatywną rzeczywistość niż stanąć twarzą w twarz ze straszliwą prawdą, że nie jesteś idealny No właśnie ja uważam, że on nie ma faktycznie osobowości narcystycznej, on tylko pozuje. Nawet sam w to nie wierzy, jego kompleksy nie są nigdzie głęboko ukryte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koproagresor 0 Napisano 20 godzin temu Skoro na orzeczeniu o niepełnosprawności ważnym jeszcze przez niemal dwa lata jest napisane we wskazaniach dotyczących zatrudnienia, że jestem niezdolny do pracy, to zalecenie dla mnie na najbliższy czas powinno być takie, żeby się "leczyć" (niekoniecznie w szpitalu psychiatrycznym czy "faszerując" się lekami psychotropowymi), a nie szukać pracy. W związku z tym ewentualną decyzję ZUS odmawiającą mi renty socjalnej można byłoby określić jako "ozdrowienie" (raczej pseudoozdrowienie). Jak brałbym rentę związaną z całkowitą niezdolnością do pracy, to nie chciałbym w tym czasie np. zajmować miejsc w zakładzie pracy chronionej. Swoim zachowaniem mogę sprawiać bardzo niedobre wrażenie "upoślada" czy "świra". Bałbym się niegrzecznych zachowań w stosunku do mnie w pracy. A samo znalezienie czy utrzymanie pracy też mogłoby być problemem. "Boję się" szukania pracy. Jak będę miał rentę, to nie będę zasługiwać na przychód większy niż kilkaset zł na miesiąc, bo nie poświęcam czasu na pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koproagresor 0 Napisano 20 godzin temu Dziwactwa seksualne nie są moim jedynym problemem. A dla takich osób jak ja to praca powinna być też rodzajem terapii. Taki komentarz "weź się do roboty" względem takiej osoby jak ja jest dla mnie "niegrzeczny". Takie osoby mają raczej szczególnie trudno na rynku pracy. Mają być bezrobotnymi, i to może jeszcze bez prawa do zasiłku? Jak ktoś nie potrafi znaleźć sobie pracy, to nie oznacza, że nie chce pracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 433 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, BellaS napisał: farmakologia+psychoterapia, nic lepszego jeszcze nie wymyślono. Szczerze współczuję, co nie usprawiedliwia zas/rywania forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach