👃feratu fekalne 1 Napisano 4 godziny temu Aaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalny bengal 0 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 4 godziny temu Jak bym wahal swoje gazy mógłbym dojść do tego samego wniosku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👃feratu fekalne 1 Napisano 4 godziny temu Część lerzaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👃feratu fekalne 1 Napisano 4 godziny temu Wielu ludzi gorzej yebie wącham ich i nie jestem jakaś wyjątkowa ugh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 135 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Jak bym wahal swoje gazy mógłbym dojść do tego samego wniosku Jak tam jailbreak? Coś już udoskonalili, czy nadal trzeba trzymać system w trybie uśpienia, by nie stracić danych w pamięci RAM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👃feratu fekalne 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 43 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Jak bym wahal swoje gazy mógłbym dojść do tego samego wniosku A jak ktoś się napali zanadto jakimś tematem zaaferuje to potrafi napluc na ciebie i wali mu jej z japy czasem to u osób których byś nie podejrzewał o to huh Edytowano 3 godziny temu przez 👃feratu fekalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
👃feratu fekalne 1 Napisano 3 godziny temu Jak mam misiokota to może trochę walić stolcem ale żeby mi nie jojczal 24 na 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, eRCe napisał: Jak tam jailbreak? Coś już udoskonalili, czy nadal trzeba trzymać system w trybie uśpienia, by nie stracić danych w pamięci RAM? Som jusz wersje w kilka sekund ale nie chce mi się robić upgrade W ps4 slim zrobiłem tom kilka sekund ale i tak muszę wymienic hdd z 500gb na 320gb więc muszę jeszcze raz Ps5 mam nadal tom wersję 50minut lub czuwanie pomarańczowy ale mi nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, eRCe napisał: Jak tam jailbreak? Coś już udoskonalili, czy nadal trzeba trzymać system w trybie uśpienia, by nie stracić danych w pamięci RAM? Dzisiaj rozkminiam leżąc jak zrobić bardziej schludnie minimalist dźwięk rzutnika I będę potrzebował 1× 3.5 mm Female → 3× Male Stereo Splitter + 5m meski mesk jack Obecnie mam 3.1 mono A mogę mieć 3.1,1 stereo Czyli zapodac do każdego kanału subufera pcet stereo Lewy by grał lewy centeralny stereo prawy prawy a subufer by dostał 10% dźwięku więcej informacji i tesz coś tam grał oprócz basow Mam dekoder 5.1-7.1 realnie to chyba pełne 6.1 ale ciężko wtedy te wszystkie kable przewody wiec w to nie idę Chce tylko wpiac do pada ps4 lub konsol ps2 ps3 jacka i mieć jak najwięcej dźwięku najbardziej minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 135 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: 1× 3.5 mm Female → 3× Male Stereo Splitter + 5m meski mesk jack Czyli zapodac do każdego kanału subufera pcet stereo No, widzę że AI ci wszystko ładnie rozplanowało. Edytowano 2 godziny temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 1 godzinę temu Bo jak masz głośniki z subufer przodu i dekoder z przodu i konsole z przodu i tv to nawet 5.1 zrobic w 3szt to po prostu dwa kable pod dywan na tylnie sztuki satelite Ale jak masz rzutnik z tylu konsole z tylu dekoder nie wiesz gdzie postawuc obraz z przodu to się robi problem z tym wszystkim bo albo ciagniesz po 5m hdmi albo optyczne albo jeszcze inaczej i się zrobi pajak a dekoder tesz ma zasilacz pilota i to wszystko z rzutnika jest problem Dlatego tak popularne stały się soundbary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, eRCe napisał: No, widzę że AI ci wszystko ładnie rozplanowało. Moj pomysł ai tobmi radzilo dekoder nie ogarniajac że z rzutnika się zrobi pajak roznych kabli w dużym pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 1 godzinę temu Rzutnik wszystko komplikuje jeśli chodzi o 5.1 nie wiem co gorsze ciagnac audio po podłodze czy hdmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 1 godzinę temu A zwłaszcza że mój dekoder ma wartość calkiem sporom obecnie na ebay pewnie to tesz szkoda finansowo go kisic Mój pomysł robi tani sound bar do 120-150" po prostu 3.1 ze stereo grac będzie podobmie a koszty z okablowaniem ~200 zamiast 5000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, eRCe napisał: No, widzę że AI ci wszystko ładnie rozplanowało. Obecnie nie mam dużego dywanu bo mozna by pewnie to 5.1 ogarnąć prawdziwe bo w sumie jakby wszystko rozkminic to na koncu by po prostu lecial spety kabel tesli do subufera i tam te 0,5m z dywanu tylko bylo by widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 1 godzinę temu 3 konsole > 3 optyki > dekoder > zasilacz i potrójny kabel jack 5m do tego w okolicach 2 satelity po 10m kable mnie to przeraża wygadowo jak se pomyślę bez dywanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 135 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Obecnie nie mam dużego dywanu bo mozna by pewnie to 5.1 ogarnąć prawdziwe bo w sumie jakby wszystko rozkminic to na koncu by po prostu lecial spety kabel tesli do subufera i tam te 0,5m z dywanu tylko bylo by widac Dywan IMO nie dla ciebie opcja, bo trzeba regularnie go czyścić, a jak nie to zbiera się na nim wszystko i cuchnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 135 Napisano 1 godzinę temu Zdjąć część paneli podłogowych... Jedną linię na długość i pod nimi przy samej ścianie poprowadzić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, eRCe napisał: Zdjąć część paneli podłogowych... Jedną linię na długość i pod nimi przy samej ścianie poprowadzić xD tych na klik sie nie da ściągnąć w kawałku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 135 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, BellaS napisał: tych na klik sie nie da ściągnąć w kawałku Ewentualnie są listwy takie do chowania kabli na Allegro i można je kleić do ścian. Np. gubisz nimi kabel zasilający od wiszącego TV. Może to by było rozwiązanie podprowadzić od dołu przy samej podłodze. Są nawet listwy ozdobne, ściana-podłoga, które mają specjalne kanały do podprowadzania kabli, ale one są dość drogie. Edytowano 1 godzinę temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 77 Napisano 56 minut temu 40 minut temu, eRCe napisał: Zdjąć część paneli podłogowych... Jedną linię na długość i pod nimi przy samej ścianie poprowadzić xD Nie schowasz wszystko jak od dekodera musi iść 7 kabli przy nim będzie pająk chociaż tak mozna jakoś przy listwach problem z tym że optyki som dość sprezyste Ja to widzę bardziej minimalist stojom 3 konsole na wierzchu jest tylko ac 8 + hdmi wpinam do konsoli jedej z 3 reszta minimalist stoi bez kabli na koniec wpinam 5m jack pozlacany w pada lub konsole i wszystko Swojom drogom nie mam za bardzo gdzie tych satelit trzymac oba na ziemi to będzie jeden za sofa i wyglądać dzuwnie oba na stojaki metalowe to jeden może się przewrócić i potluc mi 85 Bym musiał wywiercic haki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 135 Napisano 54 minuty temu (edytowany) 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Nie schowasz wszystko jak od dekodera musi iść 7 kabli przy nim będzie pająk chociaż tak mozna jakoś przy listwach problem z tym że optyki som dość sprezyste Ja to widzę bardziej minimalist stojom 3 konsole na wierzchu jest tylko ac 8 + hdmi wpinam do konsoli jedej z 3 reszta minimalist stoi bez kabli na koniec wpinam 5m jack pozlacany w pada lub konsole i wszystko Swojom drogom nie mam za bardzo gdzie tych satelit trzymac oba na ziemi to będzie jeden za sofa i wyglądać dzuwnie oba na stojaki metalowe to jeden może się przewrócić i potluc mi 85 Bym musiał wywiercic haki No można półki małe zrobić oparte o ścianę na kołki rozporowe. Masz wkrętarkę aku? Edytowano 54 minuty temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 5 minut temu 50 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie schowasz wszystko jak od dekodera musi iść 7 kabli przy nim będzie pająk chociaż tak mozna jakoś przy listwach problem z tym że optyki som dość sprezyste Ja to widzę bardziej minimalist stojom 3 konsole na wierzchu jest tylko ac 8 + hdmi wpinam do konsoli jedej z 3 reszta minimalist stoi bez kabli na koniec wpinam 5m jack pozlacany w pada lub konsole i wszystko Swojom drogom nie mam za bardzo gdzie tych satelit trzymac oba na ziemi to będzie jeden za sofa i wyglądać dzuwnie oba na stojaki metalowe to jeden może się przewrócić i potluc mi 85 Bym musiał wywiercic haki I co z tym Rafałem Z? Taki był sprytny na Złotej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 8 Napisano 3 minuty temu 4 godziny temu, feratu fekalne napisał: Aaa To miłego konania w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach