WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 17:25 Chyba trzeba dać nauczkę twemu ojcu na go work. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 40 Napisano wczoraj o 17:29 ona nigdzie nie pracuje ten ojciec to taka sama historia jak zdjecia tej marty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 17:30 Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 16 Napisano wczoraj o 17:30 No chyba najbardziej infantylna istota na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 17:31 Przed chwilą, krejzi ejżyn gerl napisał: No chyba najbardziej infantylna istota na kafe Zaraz po tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 16 Napisano wczoraj o 17:31 1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: ona nigdzie nie pracuje ten ojciec to taka sama historia jak zdjecia tej marty Nie trzeba być geniuszem by się domyślić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano wczoraj o 17:31 1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: ona nigdzie nie pracuje ten ojciec to taka sama historia jak zdjecia tej marty To nie wkręci mnie do starego na firmę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 17:32 Zrobiłeś mi smaka na pieczary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 138 Napisano wczoraj o 17:33 Błagam, powiedzcie, że ten wpis o pieczarkach zbieranych w lesie to trolling 🥹 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano wczoraj o 17:35 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Błagam, powiedzcie, że ten wpis o pieczarkach zbieranych w lesie to trolling 🥹 Śmiejesz się, a nie każdy wie, że pieczarki ze sklepu nie pochodzą z lasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano wczoraj o 17:35 3 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: Zrobiłeś mi smaka na pieczary Z cebulkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 16 Napisano wczoraj o 17:37 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Z cebulkom Podsmażone z łonakami wieczornej najsmaczniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 138 Napisano wczoraj o 17:38 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Śmiejesz się, a nie każdy wie, że pieczarki ze sklepu nie pochodzą z lasu. Właśnie doznałam oświecenia. Jednak warto wchodzić na kafeterię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 17:39 1 minutę temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Podsmażone z łonakami wieczornej najsmaczniejsze To ma być śmieszne? Jestes zalosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 16 Napisano wczoraj o 17:42 2 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: To ma być śmieszne? Jestes zalosny No myślę że malowany by zjadł ze smakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 17:43 Klaudia 🥰🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano wczoraj o 17:43 4 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: To ma być śmieszne? Jestes zalosny Właśnie próbuje to rozkminić, huy poddaje się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 16 Napisano wczoraj o 17:43 (edytowany) *Panny wieczornej, 70 letniej dziewicy o enerdowskim pochodzeniu ktora w młodości podnosiła 200 kg na klate Edytowano wczoraj o 17:44 przez krejzi ejżyn gerl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano wczoraj o 17:44 6 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Podsmażone z łonakami wieczornej najsmaczniejsze Zamkniesz już grzecznie ten pysk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 59 Napisano wczoraj o 17:50 12 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Podsmażone z łonakami wieczornej najsmaczniejsze Cięzko bedzie rozchodzić ten "żart". Ja prdl. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 17:52 7 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał: *Panny wieczornej, 70 letniej dziewicy o enerdowskim pochodzeniu ktora w młodości podnosiła 200 kg na klate Napisał 35 letni prawiczek. Może ty powinien na klatę coś wziac innego niż ponizenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano wczoraj o 17:54 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: Napisał 35 letni prawiczek. Może ty powinien na klatę coś wziac innego niż ponizenie Kto to? Bo nie wiem, czy liścia na ryja, czy za ucho i do mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 17:55 Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Kto to? Bo nie wiem, czy liścia na ryja, czy za ucho i do mamy. Bicu z wybornym poczuciem humoru ala kùtas na tablicy w 6 klasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach