WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Chwilunia coś wymyśli. Rezygnuje z gry ostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Bandaż zabierz ze sobą. Obawiam się, że nic nie pomogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 19 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Baba napisał: Pewien człowiek stał sobie na dworze, bez żadnego dachu nad głową, parasola, czy nakrycia głowy, ale nie zmoczył sobie włosów. Dlaczego? Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Ile razy można odjąć 10 od 100? Nie było deszczu Życie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Szkoda. Odnośnie tej odpowiedzi mam jedną ciekawostkę i ewentualną propozycję do zabawy. Jeśli ta zabawa uwzględnia blokowanie to dawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 3 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Ostatnia zagadka Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Twoje durne pytania Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Obawiam się, że nic nie pomogą. Jestem jeszcze jeden sposób ale trochę kontrowersyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Nie było deszczu Życie 1 A w Yukonie często pada xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 3 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Ostatnia zagadka Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Atak szału paryskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, nyght gyrl napisał: Twoje durne pytania Xd Zwyciężyłeś! Będziesz mi gotował obiady! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 3 godziny temu Przylazl zapchlony, wyliniały dachowiec. Na mnie już samo przebywanie z tym w jedynym temacie źle działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Wakacje menelicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Nie było deszczu Życie 1 Życie się kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 3 godziny temu Pokażcie stópki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Przylazl zapchlony, wyliniały dachowiec. Na mnie już samo przebywanie z tym w jedynym temacie źle działa. Chodz w krzaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Jestem jeszcze jeden sposób ale trochę kontrowersyjny. Chcesz mnie dobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Życie się kończy. Ale jutro się nie kończy, a jutro to życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Chodz w krzaki Chodźmy, za szybko się wychylilismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Chodźmy, za szybko się wychylilismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Chcesz mnie dobic? Chcę Cię uratować ale jestem za stara. Bo to okład z młodych piersi musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Nie było deszczu Życie 1 1. Był łysy 2. Żle 3. Dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 3 godziny temu A okład ze stópek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Chodz w krzaki Deszcz pada. Przeziębicie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Deszcz pada. Przeziębicie się. Srynik cały czas w deszczu spi i żyje. Nie jesteśmy szczepieni nic nam mnie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, WyẃaloneJaja napisał: Rezygnuje z gry ostatecznie Nie ma opcji: rezygnuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Ale deszcz obecny jest zatruty i wielu to potwierdzi więc nie ma co fikać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Deszcz pada. Przeziębicie się. Jeśli mają włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Nie ma opcji: rezygnuję. Oczywiście że jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: 1. Był łysy 2. Żle 3. Dobrze Gdyby był łysy to by zmoczył łysą glace, więc nie padało wcale. Życie bo trwa wiecznie za sprawą przekazywania genów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 4 Napisano 3 godziny temu Niekażdy przekaże dalej swoje geny, ja np. nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 3 godziny temu Pytanie było o włosy.. soł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach