ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień Muszę tutaj sobie odpocząć i poczilowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Siemka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień (edytowany) Wywalcie jaja na pufy i czilujemy bez barachla Edytowano 4 Wrzesień przez ilu_z_ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Ciupie sobie w gierkę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień Zaraz podadzą pieczonego guźca afrykańskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 707 Napisano 4 Wrzesień Ile za wpisowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Ciupie sobie w gierkę xd Masz tutaj konsole, pc i tv 85. Graj sobie ile chcesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień 1 minutę temu, Baba napisał: Ile za wpisowe? Dobre mordki za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: Szkoda ze tak późno bo do frytek by byl Dawno nie jadłem frytek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 4 Wrzesień 6 minut temu, Baba napisał: Ile za wpisowe? Choć komitet za wstęp bierzy Czterdzieści halerzy, Ale wyznać szczerzy, Co wart ta, joj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Ciupię na handheldzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 707 Napisano 4 Wrzesień 7 minut temu, ilu_z_ja napisał: Dobre mordki za free To komplement dla mnie czy postanowiłeś poczekać. Może jeszcze przyjdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 707 Napisano 4 Wrzesień 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Choć komitet za wstęp bierzy Czterdzieści halerzy, Ale wyznać szczerzy, Co wart ta, joj. Rozumiem, że choreografia do piosenki własną i kabaretki tyż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień Przed chwilą, Baba napisał: To komplement dla mnie czy postanowiłeś poczekać. Może jeszcze przyjdą Nie bawię się w komplementy, bo średnio dobry w tym jestem po prostu mówię jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 38 Napisano 4 Wrzesień 14 minut temu, ilu_z_ja napisał: Wywalcie jaja na pufy i czilujemy bez barachla Ha! Na kartofle czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Ale bym sobie opieerdolił chińczyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 4 Wrzesień 1 minutę temu, Baba napisał: Rozumiem, że choreografia do piosenki własną i kabaretki tyż? Kabaretki gdzieś w szufladzie znajdę, ale ty się zajmij choreografią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Ha! Na kartofle czekam Tak, zaraz będę pyrki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Ale bym sobie opieerdolił chińczyka. Ja też i kiebab bez surowka sos mjesane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Ja też i kiebab bez surowka sos mjesane Samo mięso z bułką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Samo mięso z bułką? frytki i sos. Ja już z zielskiem nie jem, tylko w taki sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Dostałem dzisiaj od babci 100zł, wiec na chińczyka jest. Nie trzeba wołać Elci ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: frytki i sos. Ja już z zielskiem nie jem, tylko w taki sposób. Aha, uwielbiam cebulę do kebaba mmm Sos garlic mayo do frytek czosnkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Dzwońcie do elzbieta po blika PRÓBA ELKI, RAZ, DWA, RAZ, RAZ, RAZ, DWA, TRZY. zaraz się zjawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 38 Napisano 4 Wrzesień 6 minut temu, ilu_z_ja napisał: Tak, zaraz będę pyrki. Z pieczarkami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 131 Napisano 4 Wrzesień 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Aha, uwielbiam cebulę do kebaba mmm Sos garlic mayo do frytek czosnkowy W rogu masz lodówkę z zimnym piwem, częstuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Kiedyś mama gotowała takiego kurczaka w słodkokwaśnym sosie, ale to było dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 26 Napisano 4 Wrzesień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: W rogu masz lodówkę z zimnym piwem, częstuj się Ok, dzieki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 707 Napisano 4 Wrzesień 15 minut temu, ilu_z_ja napisał: Nie bawię się w komplementy, bo średnio dobry w tym jestem po prostu mówię jak jest No to kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach