ilu_z_ja 109 Napisano 53 minuty temu Muszę tutaj sobie odpocząć i poczilowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 22 Napisano 53 minuty temu Wchodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 53 minuty temu Siemka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 49 minut temu (edytowany) Wywalcie jaja na pufy i czilujemy bez barachla Edytowano 48 minut temu przez ilu_z_ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 48 minut temu Ciupie sobie w gierkę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 47 minut temu Zaraz podadzą pieczonego guźca afrykańskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 22 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Wywalcie jaja na pufy i czilujemy bez barachla Brzmi zayebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 47 minut temu Ile za wpisowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 22 Napisano 46 minut temu Szkoda ze tak późno bo do frytek by byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Ciupie sobie w gierkę xd Masz tutaj konsole, pc i tv 85. Graj sobie ile chcesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ile za wpisowe? Dobre mordki za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: Szkoda ze tak późno bo do frytek by byl Dawno nie jadłem frytek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 22 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Dawno nie jadłem frytek Może chcesz być moim fidersem? Widziałam na tik toku jak pudruje odleżyny swej pani 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 136 Napisano 40 minut temu 6 minut temu, Baba napisał: Ile za wpisowe? Choć komitet za wstęp bierzy Czterdzieści halerzy, Ale wyznać szczerzy, Co wart ta, joj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 22 Napisano 39 minut temu To nie i chùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 38 minut temu Ciupię na handheldzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 36 minut temu 7 minut temu, ilu_z_ja napisał: Dobre mordki za free To komplement dla mnie czy postanowiłeś poczekać. Może jeszcze przyjdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 615 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Choć komitet za wstęp bierzy Czterdzieści halerzy, Ale wyznać szczerzy, Co wart ta, joj. Rozumiem, że choreografia do piosenki własną i kabaretki tyż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: To komplement dla mnie czy postanowiłeś poczekać. Może jeszcze przyjdą Nie bawię się w komplementy, bo średnio dobry w tym jestem po prostu mówię jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 34 minuty temu 14 minut temu, ilu_z_ja napisał: Wywalcie jaja na pufy i czilujemy bez barachla Ha! Na kartofle czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 34 minuty temu Ale bym sobie opieerdolił chińczyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 136 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, Baba napisał: Rozumiem, że choreografia do piosenki własną i kabaretki tyż? Kabaretki gdzieś w szufladzie znajdę, ale ty się zajmij choreografią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Ha! Na kartofle czekam Tak, zaraz będę pyrki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Ale bym sobie opieerdolił chińczyka. Ja też i kiebab bez surowka sos mjesane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 30 minut temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Ja też i kiebab bez surowka sos mjesane Samo mięso z bułką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 22 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, KochamBabkeBożą napisał: Samo mięso z bułką? Dla mnie samo mienso z sos ostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 22 Napisano 29 minut temu Dzwońcie do elzbieta po blika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 109 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Samo mięso z bułką? frytki i sos. Ja już z zielskiem nie jem, tylko w taki sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 3 Napisano 28 minut temu Dostałem dzisiaj od babci 100zł, wiec na chińczyka jest. Nie trzeba wołać Elci ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 22 Napisano 27 minut temu A i frytki zapomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach