KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:00 Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: frytki i sos. Ja już z zielskiem nie jem, tylko w taki sposób. Aha, uwielbiam cebulę do kebaba mmm Sos garlic mayo do frytek czosnkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano piątek o 20:00 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Dzwońcie do elzbieta po blika PRÓBA ELKI, RAZ, DWA, RAZ, RAZ, RAZ, DWA, TRZY. zaraz się zjawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:01 6 minut temu, ilu_z_ja napisał: Tak, zaraz będę pyrki. Z pieczarkami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 119 Napisano piątek o 20:01 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: Aha, uwielbiam cebulę do kebaba mmm Sos garlic mayo do frytek czosnkowy W rogu masz lodówkę z zimnym piwem, częstuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:02 Kiedyś mama gotowała takiego kurczaka w słodkokwaśnym sosie, ale to było dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 20:02 Ja mam czym ja szantażować więc blika na kebap ma wpłynąć zanim zglodnieje ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:02 Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: W rogu masz lodówkę z zimnym piwem, częstuj się Ok, dzieki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:08 15 minut temu, ilu_z_ja napisał: Nie bawię się w komplementy, bo średnio dobry w tym jestem po prostu mówię jak jest No to kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach