Alizée z Gnaty-Wieśniany 3 Napisano 20 godzin temu (edytowany) niezły ten aperolek, tany tany kto wie, jak winiacz trochę mocniej wejdzie to dam się namówić carycy na pokazanie mojej talii osy, bo ostatnio całą noc czekała Edytowano 20 godzin temu przez Alizée z Gnaty-Wieśniany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 15 Napisano 4 godziny temu Nasza krejzoola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 40 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Nasza krejzoola to wyglada jak twoj moon ale na pewno bedzie mu milo ze do niego wzdychasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 11 Napisano 4 godziny temu Wiesniara spod paryzewa dolnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 15 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ashbourne napisał: Wiesniara spod paryzewa dolnego. https://pl.wikipedia.org/wiki/Paryż_(województwo_kujawsko-pomorskie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 15 Napisano 4 godziny temu Chociaż pewnie i tak lepiej mieszkać tam niż w jakiejś gorszej dzielnicy Paryża lub przedmieściach z chatkami jak z Afryki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 15 Napisano 4 godziny temu Jeszcze jest w opolskim Paryż. Tu pełna lista https://pl.wikipedia.org/wiki/Paryż_(ujednoznacznienie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 11 Napisano 4 godziny temu Ona gdzieś z południa, więc może Paryż jako część wsi Wola Piskulina by pasowało. Niezłe jaja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu 17 godzin temu, Alizée z Gnaty-Wieśniany napisał: niezły ten aperolek, tany tany kto wie, jak winiacz trochę mocniej wejdzie to dam się namówić carycy na pokazanie mojej talii osy, bo ostatnio całą noc czekała Tylko ze ty masz na imię Beata i podobno wygląd Azjatki. Tak piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, miutine1 napisał: Tylko ze ty masz na imię Beata i podobno wygląd Azjatki. Tak piszą Ty też twierdzisz że jestem niska i czarna i morduje płody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu Yyy.. o płodach to ktoś inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu Beata Krejzi pokazywała foty i na pewno ma czarne włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miutine1 napisał: Beata Krejzi pokazywała foty i na pewno ma czarne włosy. Sucha czy kiełbasa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 2 godziny temu A nie brązowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WyẅaloneJaja napisał: Ty też twierdzisz że jestem niska i czarna i morduje płody. Nie wiem czy mordujesz płody, ale podobno wylewasz olej na schody i mam screena z twoimi wpisami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, KoffamBabkeBożą napisał: A nie brązowe? W każdym razie ciemne. Edytowano 2 godziny temu przez miutine1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, miutine1 napisał: Nie wiem czy mordujesz płody, ale podobno wylewasz olej na schody i mam screena z twoimi wpisami. O. A w jakim celu skrinujesz moje wypowiedzi? Jestes moja fanką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẅaloneJaja napisał: O. A w jakim celu skrinujesz moje wypowiedzi? Jestes moja fanką? Na wypadek gdyby ktoś się przejechał na tych schodach i coś sobie np. złamał albo rozwalił głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miutine1 napisał: Na wypadek gdyby ktoś się przejechał na tych schodach i coś sobie np. złamał albo rozwalił głowę. To musisz pretensje zgłosić do Bułhakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu Nie jesteś Bułhakowem, otrzeżwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Masz paranoje i każesz mi wytrzeźwieć? Zbadaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WyẅaloneJaja napisał: Masz paranoje i każesz mi wytrzeźwieć? Zbadaj się Mam całkiem realne dowody że przyznalaś się do rozlania oleju w miejscu publicznym, a to już jest przestępstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miutine1 napisał: Mam całkiem realne dowody że przyznalaś się do rozlania oleju w miejscu publicznym, a to już jest przestępstwem. Realne tak jak Twoje urojenia ksobne? Była już tu kiedyś taka kiełbasa i sylwia. Obie były chore prawdopodobnie na schizofrenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu I co mi teraz zrobisz, uszkodzisz mi samochód, wysmarujesz przejście kałem tak jak wtedy, czy mnie w końcu zabijesz, psychopatko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miutine1 napisał: I co mi teraz zrobisz, uszkodzisz mi samochód, wysmarujesz przejście kałem tak jak wtedy, czy mnie w końcu zabijesz, psychopatko?? Nie mam więcej pytań. Zdrowia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WyẅaloneJaja napisał: Realne tak jak Twoje urojenia ksobne? Była już tu kiedyś taka kiełbasa i sylwia. Obie były chore prawdopodobnie na schizofrenie. Najwyrażniej do ciebie nie dociera, że mam screena z twoimi wpisami, nie jednego, więc nie bez powodu życzę ci otrzeźwienia. To nie jest urojenie, ale kopia tego co tu napisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miutine1 napisał: Najwyrażniej do ciebie nie dociera, że mam screena z twoimi wpisami, nie jednego, więc nie bez powodu życzę ci otrzeźwienia. To nie jest urojenie, ale kopia tego co tu napisałaś. Jesteś chora. Masz urojenia. Oskarżasz obcych ci ludzi o przestępstwa które mają miejsce tylko w twojej głowie. Sprawdź pasek adresu czy dioda ci nie świeci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jaka dioda? Dobrze wiem kim jesteś i co zrobiłaś. Pewnie że obca, w rodzinie nie mam patologii. Edytowano 2 godziny temu przez miutine1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 40 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WyẅaloneJaja napisał: Jesteś chora. Masz urojenia. Oskarżasz obcych ci ludzi o przestępstwa które mają miejsce tylko w twojej głowie. Sprawdź pasek adresu czy dioda ci nie świeci. widze ze lubisz dialogi ze schizofrenikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: widze ze lubisz dialogi ze schizofrenikami Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach