WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: widze ze lubisz dialogi ze schizofrenikami Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WyẅaloneJaja napisał: Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes Dopóki nikt przez ciebie nie cierpi. Jeśli zagrazasz bezpieczeństwu innych ludzi, to jest to juz ich sprawa co robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miutine1 napisał: Dopóki nikt przez ciebie nie cierpi. Jeśli zagrazasz bezpieczeństwu innych ludzi, to jest to juz ich sprawa co robisz. Idz do psychiatry i skoncz te chore projekcje. Internet nie jest narzędziem dla ludzi dręczonych przez paranoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu Nie mam paranoi ale mam dowody i w każdej chwili mogę je przedstawić. I przestań mnie obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu 2 dni temu napisałaś wątek pt. Damydż is dan i oznajmiłaś w nim, że wysłałaś olej na schody. Mam kopię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Zachowujesz się jak sucha która chyba w koncu syn postanowil doprowadzić na leczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano 2 godziny temu A kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 40 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, WyẅaloneJaja napisał: Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes widzisz podwojnie czy tak dobrze sie z nimi dogadujesz bo tez slyszysz glosy? jestem tu sam Edytowano 1 godzinę temu przez obwozny sprzedawca klapkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: widzisz podwojnie czy tak dobrze sie z nimi dogadujesz bo tez slyszysz glosy? jestem tu sam Daruj sobie. W zasadzie jesteś bardzo monotematyczny i nudny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 11 Napisano 56 minut temu 3 godziny temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Chociaż pewnie i tak lepiej mieszkać tam niż w jakiejś gorszej dzielnicy Paryża lub przedmieściach z chatkami jak z Afryki. Płastuga też mieszka w jakiejś dziurze się okazało, bo chlapa wyśpiewał nieświadomie że mieszkają na zadupiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 7 Napisano 36 minut temu Na nerwica to ja byłem nudny i monotematyczny Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach