Ashbourne 19 Napisano sobota o 20:28 Bułeczka z szyneczką indyczą Bianca, ser rycki, pomidorek bawole serce, bazylia świeża oraz ogórek małosolny. W życiu pyszniejszego pomidora nie uświadczyłam, uhodowany u cioci na działce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano sobota o 20:31 <vomite> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2525 Napisano sobota o 20:33 Pomidory własne dużo lepsze jak i ogórki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano sobota o 20:35 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Pomidory własne dużo lepsze jak i ogórki. Tak, ale ten chyba pobił wszelkie rekordy. Mięciutki, mięsisty i soczysty. Jem je 2 dzien z rzędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano sobota o 20:36 Mnie sery podniecają smakowo i fascynują, tylko nie te z grzybem. Chciałbym zająć się produkcją serów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 150 Napisano sobota o 20:38 Też Rycki lubię. Bawole na razie pasuję, bo za dużo się ich przejadłem na wsi u brata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2525 Napisano sobota o 20:40 1 minutę temu, Ashbourne napisał: Tak, ale ten chyba pobił wszelkie rekordy. Mięciutki, mięsisty i soczysty. Jem je 2 dzien z rzędu. Słodki i taki mniejszy? Bo mam kilka odmian i te takie malutkie najpyszniejsze jak sliwka wielkość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano sobota o 20:44 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Słodki i taki mniejszy? Bo mam kilka odmian i te takie malutkie najpyszniejsze jak sliwka wielkość. Czy słodki to ciężko stwierdzić, bo był posolony i bazylia dała też swój aromat. Ale był duży, taki nieregularny kształt i mocno dojrzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano sobota o 20:45 Pomyłka - to jednak był rebelion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 20 Napisano sobota o 20:50 22 minuty temu, Ashbourne napisał: Bułeczka z szyneczką indyczą Bianca, ser rycki, pomidorek bawole serce, bazylia świeża oraz ogórek małosolny. W życiu pyszniejszego pomidora nie uświadczyłam, uhodowany u cioci na działce. Smacznego! Brzmi wybornie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano sobota o 20:55 14 minut temu, eRCe napisał: Też Rycki lubię. Bawole na razie pasuję, bo za dużo się ich przejadłem na wsi u brata. Ostatnio taka dobrą mini mozzarellę jadłem i fete zalaną olejem z przyprawami no sztos, ale najbardziej lubię żółte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 119 Napisano sobota o 20:58 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ostatnio taka dobrą mini mozzarellę jadłem i fete zalaną olejem z przyprawami no sztos, ale najbardziej lubię żółte. mimolette? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano sobota o 20:58 7 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Smacznego! Brzmi wybornie Amba Fatima - było i ni ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 150 Napisano sobota o 20:58 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Ostatnio taka dobrą mini mozzarellę jadłem i fete zalaną olejem z przyprawami no sztos, ale najbardziej lubię żółte. Ja kiedyś jadłem takie małe włoskie pomidorki w zalewie z przyprawami... Szukam tego od dłuższego czasu, nie mogę znaleźć. Ale pyszne to było i z taką fetą jako dodatek jeszcze lepsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 9 Napisano sobota o 20:59 Bogacze to se jadajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano sobota o 21:00 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: mimolette? To nazwa sera? Nie kupowałem w pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano sobota o 21:01 Raz jadłem żółty z truflami. Dobra nie gadam o żarciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 9 Napisano sobota o 21:03 Ciekawe co sobie jadają miliarderzy z prywatnymi kucharzami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano sobota o 21:04 Przed chwilą, KoffamBabkeBożą napisał: Ciekawe co sobie jadają miliarderzy z prywatnymi kucharzami. Chleb z pasztetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 9 Napisano sobota o 21:05 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Chleb z pasztetem Chleb z pasztetem to pewnie starter przed daniem głównym i deserem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 20 Napisano sobota o 21:11 7 minut temu, KoffamBabkeBożą napisał: Ciekawe co sobie jadają miliarderzy z prywatnymi kucharzami. Pieczarki made by malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 9 Napisano sobota o 21:12 Prędzej jakieś trufle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 9 Napisano sobota o 21:13 (edytowany) Zupa z rekina podobno jest dobra, ale bardzo droga Xd dla takiego biedaka, jak ja Edytowano sobota o 21:13 przez KoffamBabkeBożą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 119 Napisano sobota o 21:16 15 minut temu, ilu_z_ja napisał: To nazwa sera? Nie kupowałem w pl tak no bo chyba nie chodzi o Goudę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano sobota o 21:20 6 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Pieczarki made by malowany Człowieku, ja pozyskuje białe trufle. 2021 roku za 830 gramowy okaz zapłacono 103 000 Euro, a nie jakieś kapeluszniki za 5 zł pół kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 16 Napisano sobota o 22:28 1 godzinę temu, ilu_z_ja napisał: Człowieku, ja pozyskuje białe trufle. 2021 roku za 830 gramowy okaz zapłacono 103 000 Euro, a nie jakieś kapeluszniki za 5 zł pół kilo Mniam mniam dej trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 85 Napisano sobota o 22:42 Właśnie otworzyłem se słoiczek trufli z Lidla kupiony chyba z pół roku temu albo i wcześniej ale spodziewałem się więcej smaku chleb z pasztetem i małosolnym też pycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach