ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu a po co nam klima, jak mamy szyberdach>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu mozesz sobie tutaj siedziec, tylko sie nie ruszaj zaraz ktos na pewno przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 3 godziny temu A awantura z jazdą na rowerze juz nieaktualna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu Idę sobie do żabki. Patrzę - na parkingu stoi golf z szyberdachem. Myślę - zajrzę. Patrzę a tam... Malowany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, HHefner napisał: A awantura z jazdą na rowerze juz nieaktualna? Przyszło na pisanie o związkach. Kulturalna rozmowa była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, HHefner napisał: A awantura z jazdą na rowerze juz nieaktualna? dostarczyli dowody jak ewka sie przyznaje, wiec chyba dyskusja zakonczona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Idę sobie do żabki. Patrzę - na parkingu stoi golf z szyberdachem. Myślę - zajrzę. Patrzę a tam... Malowany! mmoze to bylo auto przypominajace moje, ale na pewno to nie byla moja perelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Przyszło na pisanie o związkach. Kulturalna rozmowa była. Milo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, wudz srający kot napisał: z dildosem w jego miękkiej pupie xD Marzy ci się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, wudz srający kot napisał: z dildosem w jego miękkiej pupie xD oho juz wiem o czym kolega bedzie dzis snil. Nie wiedzialem, ze moj tylek tak wejdzie ci w glowe i tyle bedziesz o nim pier...ił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: dostarczyli dowody jak ewka sie przyznaje, wiec chyba dyskusja zakonczona:D Właśnie moj post o rowerze byl nawiązaniem do tego niby dowodu, ale chwile wcześniej ktoś usunal temat. Nie umie, ale najważniejsze, ze w realu jezdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Marzy ci się. dildos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: mmoze to bylo auto przypominajace moje, ale na pewno to nie byla moja perelka Coś tak czułam, że jest w tym jakiś haczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, wudz srający kot napisał: chciałbym zobaczyć ten ogrzy ryj malowanego jak jest ładowany po same kulen. to mogłoby się nadawać na plakat propagandowy III rzeszy o podludziach. mozesz podjechac pod gw i zobaczysz jak jestes ladowany na pis, de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: dildos W golfie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, wudz srający kot napisał: kolegów w ryj kopiesz w ciemnym zauku? xD Tu to jesteś jakiś niedogłaskany. Na siłę starasz się czymś zaszokować a my tu sobie mi piszemy o relacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, HHefner napisał: Właśnie moj post o rowerze byl nawiązaniem do tego niby dowodu, ale chwile wcześniej ktoś usunal temat. Nie umie, ale najważniejsze, ze w realu jezdzi To był dobry moment na usunięcie tematu, bo akurat weszłam ja żeby wyjaśnić tępe urwiszcza hejterskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: W golfie. widac, ze zrobi przed spaniem trening jednej reki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, wudz srający kot napisał: nie wiem co to gw ale do frajerów z internetów już nie jeżdżę im najeebać, bo później pojadę i jest beka ze mnie xD Jeździsz? Chyba ktoś Cię zawozi. Ewentualnie robisz szarżę na rowerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: widac, ze zrobi przed spaniem trening jednej reki A weź! Bo mi się zaraz włączy tekst o wycieraniu w firankę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: To był dobry moment na usunięcie tematu, bo akurat weszłam ja żeby wyjaśnić tępe urwiszcza hejterskie. Fakt, ze maja w tych głowach naje...e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: To był dobry moment na usunięcie tematu, bo akurat weszłam ja żeby wyjaśnić tępe urwiszcza hejterskie. I tak poszli w świat, że nie potrafi. Rozlało się i będzie wracało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, wudz srający kot napisał: nie wiem co to gw ale do frajerów z internetów już nie jeżdżę im najeebać, bo później pojadę i jest beka ze mnie xD no trudno, a gdzie mieszkasz, bo 100 km moge zpodjechac i sie ponapie... troche po mordach jak samce, czasem trzeba uwlonic swoja zwierzecosc, mnie nikt nie zaczepia na ulicy wiec ciezko z tym, a ty widze sam sie zglosiles 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, wudz srający kot napisał: ok, nie zawozi mnie już nikt do frajerów z internetu bo później nie przychodzą a w internetach piszą że przyjechałem i beka ze mnie xDDD Nie chcę znać szczegółów z twojego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: no trudno, a gdzie mieszkasz, bo 100 km moge zpodjechac i sie ponapie... troche po mordach jak samce, czasem trzeba uwlonic swoja zwierzecosc, mnie nikt nie zaczepia na ulicy wiec ciezko z tym, a ty widze sam sie zglosiles Jeden cios i po zawodach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 18 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, wudz srający kot napisał: ok, nie zawozi mnie już nikt do frajerów z internetu bo później nie przychodzą a w internetach piszą że przyjechałem i beka ze mnie xDDD stary przywozil cie rowerem na ustawki na bagazniku?xDD Edytowano 3 godziny temu przez Bu_Bu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 18 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Jeden cios i po zawodach. łan szot, łan kil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: stary przywozil cie rowerem na ustawki na bagazniku?xDD To normalna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 27 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, wudz srający kot napisał: nie wiem co to gw ale do frajerów z internetów już nie jeżdżę im najeebać, bo później pojadę i jest beka ze mnie xD Nie masz czym jechać pedałku xD nie potrafisz nawet. Na ustawki pewnie rowerkiem jechałeś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach