RzujMeJaja 29 Napisano wczoraj o 18:50 Rączki mam tutaj i wyluzuj jaja po kompieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 50 Napisano wczoraj o 18:51 Gardze takim zachowaniem, a ciebie miałem pod tym względem za bardziej normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 29 Napisano wczoraj o 18:53 Beka z braku zębów? No trudno. Byłam gotowa na twa pogardę prędzej bądź pozniej. Selawi kafe pociąg rozwozi twe dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 68 Napisano wczoraj o 18:55 Co się tutaj dzieje? Kłótnia kochanków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 29 Napisano wczoraj o 18:55 Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Co się tutaj dzieje? Kłótnia kochanków? Tu sensacji nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 50 Napisano wczoraj o 18:56 Można kogoś nie lubić, ale śmianie się publicznie z takich rzeczy jestem dla mnie hüiowe na maxa i odbijam od takich ludzi. Miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 68 Napisano wczoraj o 18:56 Przed chwilą, RzujMeJaja napisał: Tu sensacji nie znajdziesz Skąd wiesz czego szukam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 133 Napisano wczoraj o 18:56 Co tu dzisiaj słychać poza blokowaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 29 Napisano wczoraj o 18:57 To po co publicznie ktos o tym wspomina? No wzajemnie zegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 29 Napisano wczoraj o 18:57 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Skąd wiesz czego szukam? Tego co zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach