Pieprz w moździerzu 149 Napisano wczoraj o 15:46 Jednego dnia ci grzecznie usuną wskazane konto blokujące, a kolejnego sprzątną cały temat. Jak żyć, panie prem.ierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano wczoraj o 15:46 Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Jednego dnia ci grzecznie usuną wskazane konto blokujące, a kolejnego sprzątną cały temat. Jak żyć, panie prem.ierze? Mam skriny całego wątku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 22 Napisano wczoraj o 15:47 Przed chwilą, beziks napisał: Mam skriny całego wątku! ja też! Nie wyprzesz sie swojego szczurzego szczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano wczoraj o 15:47 Wszystkich wątków! Mogę też cytować z pamięci. Salix twierdzi, że nabijam się z Baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 42 Napisano wczoraj o 15:48 #politowanje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano wczoraj o 15:48 Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: ja też! Nie wyprzesz sie swojego szczurzego szczucia Będę szczuła na żywo i skrinami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 296 Napisano wczoraj o 15:49 Przed chwilą, RzujMeJaja napisał: #politowanje Salix! Patrz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 149 Napisano wczoraj o 15:49 2 minuty temu, beziks napisał: Mam skriny całego wątku! Wspaniale. Gdybyś robiła remont mieszkania, wydrukuj je w postaci tapety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 149 Napisano wczoraj o 15:50 1 minutę temu, beziks napisał: Będę szczuła na żywo i skrinami! Podobno nie umiesz wstawiać. W awatar się nie liczy, bo mamy geriatryczny wzrok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 442 Napisano wczoraj o 15:50 1 minutę temu, beziks napisał: Wszystkich wątków! Mogę też cytować z pamięci. Salix twierdzi, że nabijam się z Baby. Ja bardzo długo myślałam, że Jeż cisnie bękę z Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 149 Napisano wczoraj o 15:51 Zrobić sobie drzemkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 149 Napisano wczoraj o 15:53 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ja bardzo długo myślałam, że Jeż cisnie bękę z Widmo Pokrako, ty jesteś powiązana z rządem, że się tak wyrażę. Jak należy interpretować rozporządzenie o obiadach? Mięso tylko dwa razy czy świeże mięso co najmniej dwa razy i w inne dni też można mięso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach