eRCe 174 Napisano 8 godzin temu Nie ma takich, jak nas dwoje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 3 Napisano 8 godzin temu A jak zechcę to cię zdradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 174 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, miutine1 napisał: A jak zechcę to cię zdradzę W kinie, w Lublinie, metrze i swetrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 3 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, eRCe napisał: W kinie, w Lublinie, metrze i swetrze A tego to nie wiem, gdzie ty tam pukałes rózne Beatki paryskie i inne panieny. Ja się z żonatymi NIE ZADAJĘ. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 90 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, miutine1 napisał: A tego to nie wiem, gdzie ty tam pukałes rózne Beatki paryskie i inne panieny. Ja się z żonatymi NIE ZADAJĘ. Jest wierny narzeczonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 87 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, eRCe napisał: W kinie, w Lublinie, metrze i swetrze Przeszedłem wczoraj metal slug na 120" chyba se ogram cakom serie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 174 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Przeszedłem wczoraj metal slug na 120" chyba se ogram cakom serie Chodzi o tę strzelankę 2D nawiązującą m.in do Contry? No, taka arcade'owa pozycja. Edytowano 5 godzin temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 87 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Chodzi o tę strzelankę 2D nawiązującą m.in do Contry? No, taka arcade'owa pozycja. Tak bardzo fajne som tryby obrazu postarali się w osobnych wersjach ps4 Jest to wersja oryginalna emulacja arcade wersji Czyli można ustawuc co do pixela idealnie pelny obraz i jeszcze zapodac filtry Ja gralem na ostre pixele + 5x scalines ale fajny jest tesz ostatni blur + 5 scalines plus efekty crt takiego efektu pasa kineskopu lecacego do góry na 120" to robi robote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 87 Napisano 5 godzin temu Zwłaszcza wieczorem zanurzasz się jak w inny świat salonu gier 85" tego nie daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 174 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Tak bardzo fajne som tryby obrazu postarali się w osobnych wersjach ps4 Jest to wersja oryginalna emulacja arcade wersji Czyli można ustawuc co do pixela idealnie pelny obraz i jeszcze zapodac filtry Ja gralem na ostre pixele + 5x scalines ale fajny jest tesz ostatni blur + 5 scalines plus efekty crt takiego efektu pasa kineskopu lecacego do góry na 120" to robi robote Nie grałem, ale widziałem tryb scanlines i generalnie w tym trybie gram w gry z epoki PSX, PS2, GCN, oraz gier które stylistyką nawiązują do retro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 87 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Nie grałem, ale widziałem tryb scanlines i generalnie w tym trybie gram w gry z epoki PSX, PS2, GCN, oraz gier które stylistyką nawiązują do retro. O to masz swietnom serie do nadrobienia ja kiedyś raz przeszedlem na ps2 teraz drugi raz na 120" bo to inna skala rozrywki Metal slug 12X34567XX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 39 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, eRCe napisał: Nie ma takich, jak nas dwoje... tutaj mają taką piosenkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach