WyẁaloneJaja 40 Napisano 1 godzinę temu Z czekolado tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 57 minut temu Bez czekolady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 56 minut temu W biedrze było czekolada lepsza by mogła byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 56 minut temu Czegoś mi brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 56 minut temu Bolca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 55 minut temu w tych ciastkach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 53 minuty temu Robaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 28 minut temu 31 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Z czekolado tak Ty masz ps5? Nie rob update nadchodzi przerobka 13.60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ty masz ps5? Nie rob update nadchodzi przerobka 13.60 Nie mam żadnego obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Nie mam żadnego obecnie Aha bo nadchodzi dla 13.52 ps4 i 13.60 ps5 jak sie wgra 14.00 to po chooju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 25 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Aha bo nadchodzi dla 13.52 ps4 i 13.60 ps5 jak sie wgra 14.00 to po chooju Nie rozumię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 5 Napisano 22 minuty temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Ty masz ps5? Nie rob update nadchodzi przerobka 13.60 Przecież ta baba nie wie co to ps5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 67 Napisano 7 minut temu Trochę jakby człowiek styropian jadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, manekin napisał: Trochę jakby człowiek styropian jadł Chyba że jesz ten ziarenkowy, wtedy jest spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 6 minut temu Czekam aż ktoś wymysli czekoladę Kinder kantry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Czekam aż ktoś wymysli czekoladę Kinder kantry W sensie podróbę? Kulki z Biedronki ala ferrero rocher są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: W sensie podróbę? Kulki z Biedronki ala ferrero rocher są dobre. Nie w sensie czekoladę wyprodukuje duza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 4 minuty temu Taka jak gruba milka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 67 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Chyba że jesz ten ziarenkowy, wtedy jest spoko. Nie dla mnie takie dobrodziejstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Nie w sensie czekoladę wyprodukuje duza Wrzesień się zaczął i mój organizm włączył tryb "wpyerdalaj, bo idzie mróz -30". Nie mów do mnie o czekoladzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, manekin napisał: Nie dla mnie takie dobrodziejstwa Jest baba? Powiedziałaby, że dobrodziejstwa to archaizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 40 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Wrzesień się zaczął i mój organizm włączył tryb "wpyerdalaj, bo idzie mróz -30". Nie mów do mnie o czekoladzie. A ja lubię jesień. Tylko że pogodę mam w nogach i przeyeben Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 67 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Jest baba? Powiedziałaby, że dobrodziejstwa to archaizm. Mi nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach