Unhallowed 65 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 🩶 Edytowano 10 godzin temu przez Unhallowed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 140 Napisano 10 godzin temu ten z Michałem Rusinkiem? nie - to on sam opowiadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 65 Napisano 10 godzin temu 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 162 Napisano 10 godzin temu 23 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ten z Michałem Rusinkiem? nie - to on sam opowiadał Przeczytaj jeszcze raz jak napisałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 42 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Przeczytaj jeszcze raz jak napisałeś Czytałam to i tak pisał gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 162 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Czytałam to i tak pisał gdzieś Ale anegdota jest tak przytoczona, że traci sens. Nie zauważyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 42 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Ale anegdota jest tak przytoczona, że traci sens. Nie zauważyłaś? To wyjaśnij bo że się deklinuje kowalski to było na bank i to miało sens jakby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 162 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: To wyjaśnij bo że się deklinuje kowalski to było na bank i to miało sens jakby Chyba skasowano więc muszę wytłumaczyć. Chwilunia napisał tak: - Czy pan Michał Rusinek? Gdzie tam masz pole do deklinacji? Miało być: - Czy dodzwoniłam się do pana Michała Rusinek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 42 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Chyba skasowano więc muszę wytłumaczyć. Chwilunia napisał tak: - Czy pan Michał Rusinek? Gdzie tam masz pole do deklinacji? Miało być: - Czy dodzwoniłam się do pana Michała Rusinek? A dobra ale kumaty wie o co biega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 162 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: A dobra ale kumaty wie o co biega Jeśli się wcześniej znało tę anegdotę w wersji poprawnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 42 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Jeśli się wcześniej znało tę anegdotę w wersji poprawnej. Chyba zbyt wiele nie oczekujemy od większości tu obecnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach