Unhallowed 71 Napisano 49 minut temu (edytowany) So slowly Edytowano 49 minut temu przez Unhallowed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 49 minut temu Osa mi wleciała do drinka ale ją wyłowiłam i dalej piłam. 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 167 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Unhallowed napisał: Osa mi wleciała do drinka ale ją wyłowiłam i dalej piłam. 🩶 A co się stało, że rzuciłaś rzucenie picia alkoholu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: A co się stało, że rzuciłaś rzucenie picia alkoholu? Jak mam ochotę to sobie zrobię kto zabroni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 3 Napisano 46 minut temu pijana osa ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 41 minut temu Ja sobie wieczorem zrobię. O tej godzinie zdecydowanie wolę arabike. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, manekin napisał: Ja sobie wieczorem zrobię. O tej godzinie zdecydowanie wolę arabike. A ja robię co chce. 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 8 Napisano 33 minuty temu 15 minut temu, Unhallowed napisał: Osa mi wleciała do drinka ale ją wyłowiłam i dalej piłam. 🩶 Szczerze ja bym wylał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 30 minut temu 7 minut temu, Unhallowed napisał: A ja robię co chce. 🩶 Luźno. Ja też chcę w budżetówce pracować 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, laserdance napisał: Szczerze ja bym wylał Ja kocham pszczoły osy itd. Jakby mucha wleciała to wtedy out. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 27 minut temu 3 minuty temu, manekin napisał: Luźno. Ja też chcę w budżetówce pracować 🥺 Hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 23 minuty temu W sumie ciotka mnie chciała do urzędu wkręcić, a ja gupi wolę plecy nadwyrężać u Niemca i 3 h dziennie spędzać w samochodzie. Czemu nie ma takiej emotki z pistoletem przy głowie, fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 23 minuty temu 2 minuty temu, Unhallowed napisał: Hihi. Cóż to za praca, że w południe drinki w pokoju nauczycielskim się pije? Dzień Nauczyciela jest w październiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Cóż to za praca, że w południe drinki w pokoju nauczycielskim się pije? Dzień Nauczyciela jest w październiku Trzeba się było uczyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, manekin napisał: Trzeba się było uczyć! Weź ją ode mnie pliss. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 44 Napisano 20 minut temu 2 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Cóż to za praca, że w południe drinki w pokoju nauczycielskim się pije? Dzień Nauczyciela jest w październiku Na pewno stawia drinka aby był prosty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, manekin napisał: Trzeba się było uczyć! Wolę swoje skończone 8 klas podstawówki, bez marskość wątróbki i czerwonej spuchniętej gęby bez zęba 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Weź ją ode mnie pliss. Obawiam się, że Madzia też robi co chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Weź ją ode mnie pliss. Co siejesz to zbierasz czerwona malwo bez kondycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 15 minut temu 3 minuty temu, manekin napisał: Obawiam się, że Madzia też robi co chce. Meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 12 minut temu 🧨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2549 Napisano 10 minut temu 12 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Cóż to za praca, że w południe drinki w pokoju nauczycielskim się pije? Dzień Nauczyciela jest w październiku Też byś tak chciała a nie wozić w piżamie w nocy pijaków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Też byś tak chciała a nie wozić w piżamie w nocy pijaków Czemu widmo w nocy chciał się odlać na grób mojego ojca, który mnie kopał po brzuchu? Kiedyś idziesz z nim do psychiatry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 5 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Też byś tak chciała a nie wozić w piżamie w nocy pijaków Żałosna stara rura próbująca ustawiać wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 3 Napisano 4 minuty temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Też byś tak chciała a nie wozić w piżamie w nocy pijaków moze jakis wiesiek sie pojawi jak udowodni swoja przydatnosc. a nie, zara poleci do jakiejs plaskiej, mlodszej lub barziej kobiecej jak tylko zaklaszcze yayami czy co tam penery majo na plaskiej klacie huh Edytowano 3 minuty temu przez banująca kieuba pulsara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, Unhallowed napisał: Żałosna stara rura próbująca ustawiać wszystkich. Słabe te pociski. Żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 1 minutę temu Wlać wam kisiel do basenu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach