Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Tate Jeżycy? 🫢 Mam nadzieję, że kiedyś karma cię dopadnie w tym Jukonie, karetkowy bajkopisarzu Ciebie już dopadła bo wjechało ci na mózg i twój tate się zabrał. A to powinno ci dać do myślenia zamiast latać za ludźmi którzy tobą gardzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo powoli to i milej wszystko jest Dłuższa przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: To samo potem sie odblokuję. Przynajmniej u mnie tak było dwa razy. Ale i tak ktoś dobrze dojeżdża zboka bo szybko go blokują . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Tate Jeżycy? 🫢 Mam nadzieję, że kiedyś karma cię dopadnie w tym Jukonie, karetkowy bajkopisarzu Ty naprawdę coś masz z tatą bo ciągle o nim piszesz i o innych też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze miał smutne piosenki a ta płyta jest inna. I o dziwo jako jeden z nielicznych czy smutne czy nie zawsze piękne ma te piosenki. Wiem bo słuchaliśmy wcześniej i od czego mógł dostać skrzydeł od świadomości że ma dla kogo żyć i ma z kim cieszyć się życiem . Bo najgorzej jest zostawić w samotności osobę z depresją i bez pomocy nie ma szans na wyjście . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Dłuższa przyjemność Tak chociaż nie zawsze Ja już padam i pewnie sie położę a ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak chociaż nie zawsze Ja już padam i pewnie sie położę a ty A ja z Tobą idę Dobra Noc Matyldo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 106 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Ciebie już dopadła bo wjechało ci na mózg i twój tate się zabrał. A to powinno ci dać do myślenia zamiast latać za ludźmi którzy tobą gardzą. Ale to ty masz fantazje erotyczne i kazirodcze. Czemu tego nie leczysz? Jesteś chociaż dobrym ojczym dla Brajanka Jeżycy? Bo zawsze gardziłeś kobietami z dziećmi, nazywając je mamuchami i lochami Mitoman poucza ludzi z bransoletą na nodze 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Wiem bo słuchaliśmy wcześniej i od czego mógł dostać skrzydeł od świadomości że ma dla kogo żyć i ma z kim cieszyć się życiem . Bo najgorzej jest zostawić w samotności osobę z depresją i bez pomocy nie ma szans na wyjście . On miał depresję od podstawówki i długo to trwało. Kiedyś o tym mówił. I żonę i 2 snów ma już trochę czasu ale to trwało zamian sie zmienił. Ładne słowa w tych piosenkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 106 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty naprawdę coś masz z tatą bo ciągle o nim piszesz i o innych też. Ciągle o ojcach pisze i fantazjach. Mam nadzieję, że twoi rodzice przyjęli go chlebem i solą w Rzeszowie, kiedy przypłynął statkiem z Jukonu, wraz z kanadyjskim upalonym szamanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: A ja z Tobą idę Dobra Noc Matyldo Więc chodźmy razem i miłych snów Hubercie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach