szmul 410 Napisano 1 godzinę temu wiecej zła w tym przemocy seksualistycznej to ja zaznalam od kobiet wiec nvm juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty wolisz pijaków w nocy i ja bym sie bała. Znam ich 20 lat, to jest zupełnie co innego. Nie manipuluj jak Widmo. Masz dziecko i tak się narażasz. Zresztą ty to lubisz, co widać było jak Widmokusa odwiedzałaś w pierdlu. Dziękuję za uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: wiecej zła w tym przemocy seksualistycznej to ja zaznalam od kobiet wiec nvm juz Bo jesteśmy okrutne 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 19 Napisano 1 godzinę temu A ta dalej o przemocy i seksie. Ja jebje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: wiecej zła w tym przemocy seksualistycznej to ja zaznalam od kobiet wiec nvm juz Kobiety są bardziej mściwe i agresywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 10 Napisano 1 godzinę temu Zimno mi. Zapale w kominku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, GośćSalowa napisał: Znam ich 20 lat, to jest zupełnie co innego. Nie manipuluj jak Widmo. Masz dziecko i tak się narażasz. Zresztą ty to lubisz, co widać było jak Widmokusa odwiedzałaś w pierdlu. Dziękuję za uwagę Ty byś nie mogła pracować na taksówce jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 19 Napisano 1 godzinę temu Bo chłopy podświadomie liczą na bajabongo i temu sie przymilają też podświadomie a baby najczęściej histeryczne i zawistne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Kobiety są bardziej mściwe i agresywne. są tez o wiele bardziej zboczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 33 Napisano 58 minut temu 5 minut temu, szmul napisał: wiecej zła w tym przemocy seksualistycznej to ja zaznalam od kobiet wiec nvm juz O.o w końcu coś mądrego i PRAWDZIWEGO nikt tak nie nienawidzi baby jak druga baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 10 Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, WywâloneJaja napisał: Bo chłopy podświadomie liczą na bajabongo i temu sie przymilają też podświadomie a baby najczęściej histeryczne i zawistne Dobrze, że gołe z maczetami nie latają w deszczu 🫢 Ale to ostry towar musi wjechać do nosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 10 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: są tez o wiele bardziej zboczone Coś złego spotkało cię ze strony kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, GośćSalowa napisał: Coś złego spotkało cię ze strony kobiet? jedna sie na mnie rzucila i sie nozycowala jak sie upila to bylo straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2588 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, szmul napisał: jedna sie na mnie rzucila i sie nozycowala jak sie upila to bylo straszne Masakra i dlatego kobiet lepiej nie podwozić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 53 minuty temu a kumpeli inna sie wgryzla w usta i szarpala za wlosy no niektore sa agresywne seksualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 10 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, szmul napisał: a kumpeli inna sie wgryzla w usta i szarpala za wlosy no niektore sa agresywne seksualnie Wyobraź sobie taką Waśniewską, zabójczynie własnego dziecka, którą w celi kobiety chciały zabić 🫢 Nie wiem, czy to prawda, że ma wyjść wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 33 Napisano 49 minut temu Dobrze że nie doszło do gvvałtu 🦧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 36 minut temu inna kazala sie podduszac i zeby ja bzykac porcelanowym sloniem. chore baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 27 minut temu cienkie nitki marchewki w przyprawy z sezamem i szczypiorek huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 26 minut temu cienkie nitki marchewki w przyprawy z sezamem i szczypiorek huh. no baby sa predatorki, zadne ofiary, same gwauca ludzi nieustannie i sa w rzadzie i panuja nad swiatem calym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 33 Napisano 23 minuty temu i brutalnie gvvałco niewinnych mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 20 minut temu Alice Weidel z AfD prawicowa paniusia ma partnerke jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 0 Napisano 20 minut temu 34 minuty temu, szmul napisał: jedna sie na mnie rzucila i sie nozycowala jak sie upila to bylo straszne co znaczy nozycowala ? przestan sie obracac wsrod patologii to nie bedziesz miala takich doswiadczen bo z tego co piszesz to te typiary zawsze maja jakies patologiczne zakochwania. nie ma w tym koninie normalnych ludzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 0 Napisano 19 minut temu 3 minuty temu, laserdance napisał: i brutalnie gvvałco niewinnych mężczyzn chrumku stara podobno dojarke kupiła żeby ci mleko z cycow odciagac prawda to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał: co znaczy nozycowala ? przestan sie obracac wsrod patologii to nie bedziesz miala takich doswiadczen bo z tego co piszesz to te typiary zawsze maja jakies patologiczne zakochwania. nie ma w tym koninie normalnych ludzi ? a kto jest normalny, nie wiem, ty jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 208 Napisano 19 minut temu 16 minut temu, szmul napisał: inna kazala sie podduszac i zeby ja bzykac porcelanowym sloniem. chore baby Ty to wymyślasz czy w psychuszce mieszkasz? Skąd ty bierzesz te historie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 0 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: a kto jest normalny, nie wiem, ty jestes? tak jestem normalni sa ci ktorych zachowanie miesci sie w normie czyli np. nie nozycuja cie cokolwiek to znaczy i nie zmuszajac przemoca do niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 0 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ty to wymyślasz czy w psychuszce mieszkasz? Skąd ty bierzesz te historie? to moze byc prawda podduszanie to czesta praktyka moj znajomy tez ma takie nawyki ze lubi dusic baby i na nie pluc. on mi zawsze tlumaczy ze wiekszosc bab to lubi tylko ja jestem zacofany no i ma czesto te baby wiec jednak musza lubic raz mial 3 baby jednoczesnie wiec moze to przez to plucie i duszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 410 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Ty to wymyślasz czy w psychuszce mieszkasz? Skąd ty bierzesz te historie? okazyjnie sie dzieja takie rzeczy chyba nie codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 208 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, szmul napisał: a kto jest normalny, nie wiem, ty jestes? Bardziej niż ty. On nigdy nie opowiadał, żeby znajomi się na siebie rzucali ze zwyrolstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach