obwoźny_sprzedawca_klapków 4 Napisano wczoraj o 19:02 1 minutę temu, laserdance napisał: Oby to nie był Przemek bo przestanę lubić i szanować idz odsaczyc to mleko poki stara ma dojarke to moze ci sie poprawi w glowie jak hormony zenskie spadna. moze antykoncepcje przemysl to tez podobno pomaga na stabilizacje hormonalna. teraz jestes jak trans ktory nie bierze lekow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 39 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, GośćSalowa napisał: Znowu pravik blokuje? Gunio blokuje PS nigdy ci nie dawałem więcej niż 100 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 39 Napisano 5 godzin temu Jak dla mnie masz coś między 90 a 100 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 159 Napisano 5 godzin temu 18 godzin temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: jak w domu? wszyscy zdrowi? czekaj czekaj, zostałeś dewiantem? Chwile was z oczu spuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 39 Napisano 5 godzin temu Mnie tylko bawią te twoje pociski Madziu tany tany dej karbonare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach