Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Tweed Lush

Napęczniała 🍑

Polecane posty

2 godziny temu, Tweed Lush napisał:

Jeszcze jeden pomidor i jeszcze jedna kulka mozarelli…

Ogòrek  też będzie?

24 minuty temu, Tweed Lush napisał:

Nie.

Zapytaj RC czy ktoś kradł mu tu zdjęcie. Dowiedz się u źródła, nie u jakichś mitomanów.

24 minuty temu, Tweed Lush napisał:

Nie.

Kiszony pasuje do pomidorów. Do mozzarelli trochę mniej. 

Przed chwilą, WywâloneJaja napisał:

Nie.

Im chodzi o to zdjęcie podbródka i szczęki, które dawał tu kiedyś leżak, piszą że to było to samo zdjęcie, co kiedyś też dolnej połowy twarzy wrzucał Rym, a to bzdura, to były dwa różne zdjęcia i dwie różne twarze. 

1 minutę temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Im chodzi o to zdjęcie podbródka i szczęki, które dawał tu kiedyś leżak, piszą że to było to samo zdjęcie, co kiedyś też dolnej połowy twarzy wrzucał Rym, a to bzdura, to były dwa różne zdjęcia i dwie różne twarze. 

Wiem 

4 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Zapytaj RC czy ktoś kradł mu tu zdjęcie. Dowiedz się u źródła, nie u jakichś mitomanów.

Aż tak mnie to nie interesuje. 

5 minut temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Ja widziałem tu RC w calej okazałości, tylko z zasłoniętymi oczami, bo wstawiał tu prawo jazdy 😀

Przed chwilą, HHefner napisał:

Ja widziałem tu RC w calej okazałości, tylko z zasłoniętymi oczami, bo wstawiał tu prawo jazdy 😀

Odbyt niech wstawi jeszcze

Pamietam jak rym tu kiedyś wstawił czarnobiale foto swojej szczęki i animacja jak wytyka język Xd. 

Przed chwilą, Doctor Evil napisał:

Pamietam jak rym tu kiedyś wstawił czarnobiale foto swojej szczęki i animacja jak wytyka język Xd. 

Jaka pogoda nad morzem? 

Wczoraj było pochmurno cały dzień, a dzisiaj w południe trochę popadało, teraz jest lekko pochmurno, może będzie dzisiaj zachód słońca. 😄 

Wczoraj było pochmurno cały dzień, a dzisiaj w południe trochę popadało, teraz jest lekko pochmurno, może będzie dzisiaj zachód słońca. 😄 

W weekend może się tam wybiorę, ale słyszałam, że zimno i sztorm 😏 

19 minut temu, WywâloneJaja napisał:

Odbyt niech wstawi jeszcze

No jak na goscia, który dba o prywatność to chyba pobil wszystkich. Akurat tą sytuację dobrze pamiętam, bo chciał dopiec temu prawvikowi, ze on ma prawo jazdy. Wcale bym sie nie zdziwił gdyby to RC doniósł na pravika i tego Filipa z namiotu. Daję 90 proc.

2 minuty temu, Doctor Evil napisał:

To gdzie jestes, bo u nas wczoraj bylo dosc slonecznie, za to rano lało jak jechałem do firmy. Teraz chyba nie pada.

2 minuty temu, GośćSalowa napisał:

W weekend może się tam wybiorę, ale słyszałam, że zimno i sztorm 😏 

Ludzie przy plaży łażą większość w kurtkach i czapkach, ale ja gorący chłopak w samym t-shirt i krótkie spodenki, niedlugo spadam sobie chwilę popływać 😄

Pozdrawiam 

Przed chwilą, HHefner napisał:

To gdzie jestes, bo u nas wczoraj bylo dosc slonecznie, za to rano lało jak jechałem do firmy. Teraz chyba nie pada.

Kołobrzeg, wczoraj w południe było słońce, a potem juz pochmurno, a jak szedłem wieczorem późno po plaży, to były czarne chmury, a o 2 w nocy padało podobno

Ludzie przy plaży łażą większość w kurtkach i czapkach, ale ja gorący chłopak w samym t-shirt i krótkie spodenki, niedlugo spadam sobie chwilę popływać 😄

Pozdrawiam 

Miłego 💦 

1 minutę temu, HHefner napisał:

Wcale bym sie nie zdziwił gdyby to RC doniósł na pravika i tego Filipa z namiotu. Daję 90 proc.

Trochę to nieprofesjonalne. Nie uważasz, że pewne przypuszczenia zachowuje się dla siebie? Przecież nie masz stu procentowej gwarancji. Potem chłopie masz pretensje, że ktoś źle o Tobie pisze.

Kołobrzeg, wczoraj w południe było słońce, a potem juz pochmurno, a jak szedłem wieczorem późno po plaży, to były czarne chmury, a o 2 w nocy padało podobno

A to nie. My dalej na wschód. Kołobrzeg to zachodniopomorskie. 

4 minuty temu, HHefner napisał:

No jak na goscia, który dba o prywatność to chyba pobil wszystkich. Akurat tą sytuację dobrze pamiętam, bo chciał dopiec temu prawvikowi, ze on ma prawo jazdy. Wcale bym sie nie zdziwił gdyby to RC doniósł na pravika i tego Filipa z namiotu. Daję 90 proc.

Biorąc pod uwagę błagania o moderacje to może być teoria do rozważenia.

Mnie kiedyś rym podpieerdalal do adminów i modów, gdy blokowałem forum przez kilka dni, nawet wyslal im link do fejsa mojej matki xd. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować