84Michal84 434 Napisano 4 godziny temu Ogladszam kanal Oj Angela, najlepszym kanalem gloszacym porady uczuciowo sercowe, wy kobiety sluchajcie tej pani a bedziecie mialy zycie wolna od golodu.pcow zako.lakow i innych biedakow, odrzucajac odpadki, w koncu przyjedzie ksiaze w bialym rolls royce i bedzie za was placil i jeszcze robil wokol was wszystko gdy wy bedziecie mogly lezec i pachniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 15 Napisano 4 godziny temu Po co mi książę? Niezależność ponad wszystko, a nie umniejszanie sobie obok księcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 34 Napisano 4 godziny temu A ja ci polecam prawdy boze Beatki. Ta kobieta to najlepszy pojaśniac rzeczywistości knura i w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 84Michal84 napisał: Ogladszam kanal Oj Angela, najlepszym kanalem gloszacym porady uczuciowo sercowe, wy kobiety sluchajcie tej pani a bedziecie mialy zycie wolna od golodu.pcow zako.lakow i innych biedakow, odrzucajac odpadki, w koncu przyjedzie ksiaze w bialym rolls royce i bedzie za was placil i jeszcze robil wokol was wszystko gdy wy bedziecie mogly lezec i pachniec Ja prowadzę kanał "Jak pozbyć się niechcianego męża". Jakby co to jestem do usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 308 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Ja prowadzę kanał "Jak pozbyć się niechcianego męża". Jakby co to jestem do usług. A jakim samochodem jeździsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach