Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Pulsar nic z tego. Nie pokaze ci kaczpity bo jestem romantyczkom mistyczkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu Znowu? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: Znowu? 🫢 Nie sprowokuje mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu Pravik blokuje tematy, a ludzi normalnych blokują lub banują. Odchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Żegnaj na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KontoZapasowe 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Idąc Waszym tokiem pseudo-rozumowania, to będąc np. mocnym liberałem albo mając poglądy lewicowe nie można być romantycznym. Niezły absurd. Edytowano 2 godziny temu przez KontoZapasowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KontoZapasowe napisał: Idąc Waszym tokiem pseudo- rozumowa, to będąc np. mocnym liberałem albo mając poglądy lewicowe nie można być romantycznym. Niezły absurd. Dobra skoncz. Sam chyba przed sobą szukasz sensu takich szopek z kaczpa w tle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KontoZapasowe napisał: Idąc Waszym tokiem pseudo-rozumowania, to będąc np. mocnym liberałem albo mając poglądy lewicowe nie można być romantycznym. Niezły absurd. Można być Mgła. Ale nie szuka się wirtualnej przyjaźni u żonatego faceta z trojką dzieci. Temat wysyłania nudesów szczerbatkowi przemilczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KontoZapasowe 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ktoś tu pytał o różnice między 1 a 2 to odpowiadam - romantyzm w kontekście relacji dotyczy sfery emocjonalnej i sposobu jej budowania(relacji), a konserwatyzm podejścia do nagości, flirtu, seksu i obyczajów. Można być romantyczną osobą bez konserwatywnych poglądów i odwrotnie. Edytowano 2 godziny temu przez KontoZapasowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Dobra jeszcze rozumiem być z chłopem 10 lat i mu wysłać bo jest w Australii akurat ale żeby randomon z netu w ramach flirtu? No sorry xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KontoZapasowe 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kaczpita napisał: Dobra jeszcze rozumiem być z chłopem 10 lat i mu wysłać bo jest w Australii akurat ale żeby randomon z netu w ramach flirtu? No sorry xD Nie wiem, nie wysyłam "randomom", więc mnie nie pytaj, ale nadal nijak ma się to do romantyzmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 311 Napisano 2 godziny temu Do chłopa w Australii to obowiązek a do przypadkowego to romantyzm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KontoZapasowe napisał: Nie wiem, nie wysyłam "randomom", więc mnie nie pytaj, ale nadal nijak ma się to do romantyzmu. Enylej jest to dość żałosne w kontekście omawianych kuciapek kafeteryjnych i wrażliwej dumpusi. Ile było takich historii że ktoś wysyłał nagle zdjęcia a potem płacz bo latają chùj wie gdzie. Zresztą ja nie będę komentować stanu umysłowego współczesnych atencjuszek. Jeśli ktoś ma ochotę na seks i goliznę to go po prostu uprawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Do chłopa w Australii to obowiązek a do przypadkowego to romantyzm. Huh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 311 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kaczpita napisał: Huh? A tak se gadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 182 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Do chłopa w Australii to obowiązek a do przypadkowego to romantyzm. możesz wysłać do Nowej Zelandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 222 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: możesz wysłać do Nowej Zelandii Adres mailowy jeszcze wisi w stopce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 311 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: możesz wysłać do Nowej Zelandii Oni bardzo pilnują, co się wwozi do kraju. Są bardzo restrykcyjni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 311 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Adres mailowy jeszcze wisi w stopce? adresnakuciapki@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 182 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Oni bardzo pilnują, co się wwozi do kraju. Są bardzo restrykcyjni. ale romantycznej fotografii ukochanej pusi nie wpuszczą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Wiemy że masz psa na myśli nikt już się nie łapie na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu Ewentualnie kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 311 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ale romantycznej fotografii ukochanej pusi nie wpuszczą? To jest myśl! Będzie w pudrowym różu! I przewiązana wstążeczką w groszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 311 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kaczpita napisał: Ewentualnie kota 1 minutę temu, Kaczpita napisał: Wiemy że masz psa na myśli nikt już się nie łapie na to Pusia to pusia i każdy kto czytał Leżaka wie co to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 182 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Pusia to pusia i każdy kto czytał Leżaka wie co to jest. otóż to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Pusia to pusia i każdy kto czytał Leżaka wie co to jest. Każdy wie jaki chytry chenio jest. Znam jeszcze wampusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 311 Napisano 2 godziny temu Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 182 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 222 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Nie przesadzaj, bo wygląda jak byś liścia chciał sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach