Tweed Lush 34 Napisano 2 godziny temu Skarbie. I had a killer day. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu Niech zabawi cie ten, co ci rano przywiózł trawkę, zawiniętą w paragon z Lidla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 2 godziny temu A wiesz że ktoś jej coś przywiózł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Allan5 napisał: A wiesz że ktoś jej coś przywiózł? Wrzuciła tutaj zdjęcie. Z kosmosu tego nie wzięłam zasypiający onanie Alkoholiczka i ćpunka udająca mądrą. I jeszcze dodała"Ja za to nie płaciłam" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 2 godziny temu Jak sama zapłaciła to jest ok. Każdy płaci za swoje zakupy chyba że ty nie!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 2 godziny temu Masz pieniądze to kupujesz co chcesz! Chyba że ich nie masz to liczysz na innych którzy ci pomogą! Ale muszą cię lubić a na to ciężko liczyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 241 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Allan5 napisał: Jak sama zapłaciła to jest ok. Każdy płaci za swoje zakupy chyba że ty nie!? Też jesteś przyćpany, że nie rozumiesz słowa pisanego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Allan5 napisał: Jak sama zapłaciła to jest ok. Każdy płaci za swoje zakupy chyba że ty nie!? Napisałam ci, że towar dostała za darmo i tak napisała. Może schylając się, zapłaciła w ten sposób. Obraża mnie, więc nie będzie litości, a ty nie wtrącaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Allan5 napisał: Jak sama zapłaciła to jest ok. Każdy płaci za swoje zakupy chyba że ty nie!? Ty serio masz chyba jakiś stopień niepełnosprawności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Też jesteś przyćpany, że nie rozumiesz słowa pisanego? 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Napisałam ci, że towar dostała za darmo i tak napisała. Może schylając się, zapłaciła w ten sposób. Obraża mnie, więc nie będzie litości, a ty nie wtrącaj się Tak czy inaczej zapłaciła. A jeśli sądzisz że nie rozumiem słowa pisanego to narysuj mi to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Ty serio masz chyba jakiś stopień niepełnosprawności Zależy o jakim myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: Napisałam ci, że towar dostała za darmo i tak napisała. Może schylając się, zapłaciła w ten sposób. Obraża mnie, więc nie będzie litości, a ty nie wtrącaj się Para buch skyrwysynico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Tweed Lush napisał: Para buch skyrwysynico. Grubo 🫢 Nie ośmieszaj się, bo do pięt mi nie dorastasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Allan5 napisał: Zależy o jakim myślisz? Zrób jej blika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 40 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: Alkoholiczka i ćpunka udająca mądrą. Za to ty nawet nie próbujesz udawać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, laserdance napisał: Za to ty nawet nie próbujesz udawać... Nie muszę udawać, ja jestem mądra cycuszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach