Zzosia 54 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Opamp daje charakterystykę lampa potrzebuje większego wzmocnienia. Brzmienie jeszcze można zmienić Samą lampą niektóre są kontabilne jakąś ruską albo inną. Każda lampa innego producenta ma inne brzmienie. Edytowano 10 godzin temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu ja i tak jestem bezdomny, w namiocie nigdzie wzmacniacza lampowego nie podłącze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Kto nie miał styczności słyszeć dźwięku z lampy nawet Chińczycy produkują lampy współczesne . Zagra będziesz. Zachwycony ale podmieniając Sama lampę innego producenta to już jest poziom z najwyższych tak gra bardzo dobrze może grać perfekcyjnie. Inaczej zagra na lampie telefonken Philips itd podobno są najlepsze ruskie. Edytowano 10 godzin temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu Pewnie tak, może kiedyś mi będzie dane doświadczyć. Kiedys produkowali też smartfony LG, np model V60 miał układ quad-dac, a wcześniejsze modele dostrajal bang n olufsen. Też pewnie fajny sprzecior. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Audio Phil napisał: Pewnie tak, może kiedyś mi będzie dane doświadczyć. Kiedys produkowali też smartfony LG, np model V60 miał układ quad-dac, a wcześniejsze modele dostrajal bang n olufsen. Też pewnie fajny sprzecior. Ktoś gra na gitarze elektrycznej i wydobywa z gitary różne efekty wtedy wie jak to słychać. Grasz w zespole i słyszysz gitarę i wzmacniacz gitarowy Marshall. Taki wzmacniacz lampowy słuchawkowy to ci da. Jak ten Marshall odsłuch w domu. Edytowano 10 godzin temu przez Zzosia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Mój kumpel miał takie piecyki I gitary fender. to piękna sprawa taki wzmacniacz faak Edytowano 10 godzin temu przez Audio Phil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 10 godzin temu Zamiast wydawać dziesiątki tysięcy złoty masz za ułamek ceny na słuchawkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 54 Napisano 10 godzin temu Do takiego wzmacniacza słuchawkowego. Już dobre słuchawki na kablu 32 ohm chyba że znajdziesz jeszcze z większą impedacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 10 godzin temu Szkoda, że nie jestem inżynierem, to bym sam się pobawił w takie rzeczy, już chyba za stary jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 1 Napisano 9 godzin temu srynik ogladalam sobie okultyste i gadal ze katoliczki sa od tego zeby byly seksualnymi niewolnicami a te co sa z nimi sa wolnymi ludzmi i moga szczelic typowi kulke w leb jak im sie cos nie podoba huh ale jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 6 Napisano 9 godzin temu seksualne niewolnice mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 1 Napisano 9 godzin temu to tylko katoliczki. nie jakies niewierzace oddajace czesc sejtenowi to sa wolne osoby homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach