Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zawsze przychodzi noс

Muzykowanie

Polecane posty

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Niektórzy tylko sie czepiają bo taki charakter. Mało jest fajnych wokalistek a ona powiem że nawet w czołówce sie klasuje 🙂

Czepianie się zawsze jest spowodowane oczekiwaniami ideałów. To domena głupich homo sapiens, bo ideały nie istnieją i sami też nie są ideałami. W ogóle mało jest tych rzeczy które nie są komercyjne, bo na tym przyrobku floty nie ma . Przecież ci rockowi jakby zrobili utwory w klimacie disco w polu i z palcem w nosie, to prześcignęli by nawet zenków i skolimów w odsłonach i kasa by leciała. O czym to świadczy , ano takie społeczeństwo które woli nijakość, woli brak charyzmy i brak ambicji, bo trzeba się cieszyć chwilą, a życie depcze nie tylko wyobraźnię . 😁

51 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Słonecznie było i jeszcze można łapać ze słońca vit.D to ostatnie chwile są.😎

Skończ blokować tematy Kanadyjczyku 🙂 

• Haha 1

Dziwne. Same przypadki, bo tematy zostały zablokowane po wpisach Śliwki. Inne tematy nie, tylko tam, gdzie pisała Śliwka. I to tłumaczenie ślepego Kanadyjczyka 😁 

2 godziny temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Słonecznie było i jeszcze można łapać ze słońca vit.D to ostatnie chwile są.😎

Oglądasz mecz 🤔

Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał:

Tak ale to masochizm i jak Szwedzi się postarają, to wbiją im jeszcze ze dwie 😏

Widziałam z 20 minut pierwszej połowy końcówkę to wyglądało jakby polska rządziła ale już tak nie uważam 🫣

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Widziałam z 20 minut pierwszej połowy końcówkę to wyglądało jakby polska rządziła ale już tak nie uważam 🫣

Już Szwedzi prowadzą 3:1 i powinni rozwiązać ten polski zespół , bo szkoda kasy .

2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Już Szwedzi prowadzą 3:1 i powinni rozwiązać ten polski zespół , bo szkoda kasy .

Czasem widmok powiesz coś z sensem 😄

2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

A mogłobyć tak pięknie a jest jak zawsze 😄 lepiej powiedz czy jakieś filmy oglądałeś ostatnio fajne bo nic nie ma. A może seriale 🤔

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

A mogłobyć tak pięknie a jest jak zawsze 😄 lepiej powiedz czy jakieś filmy oglądałeś ostatnio fajne bo nic nie ma. A może seriale 🤔

Nie będzie pięknie z tak niskim morale i to nie jest drużyna tylko indywidualne próby gry w grze zespołowej , a trener jest nieobecny . 

Ja na jutubie oglądam filmy horror/thriller jeśli już i takie krótkie o głupotach z cyklu dramatize. 😁

3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Nie będzie pięknie z tak niskim morale i to nie jest drużyna tylko indywidualne próby gry w grze zespołowej , a trener jest nieobecny . 

Ja na jutubie oglądam filmy horror/thriller jeśli już i takie krótkie o głupotach z cyklu dramatize. 😁

Trener to już szkoda słów na niego. Lewy jeszcze wszedł na koniec i dostał żółta kartkę 🤭

Ostatnio nawet serial ogladnełam 2 sezony po 8 odcinków ale spodobał mi sie i wciągnął 🙂

9 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Przymilanie się nie jest dobrym pomysłem , bo jestem zbyt pamiętliwy.

Ja jednak spróbuję 😄

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Trener to już szkoda słów na niego. Lewy jeszcze wszedł na koniec i dostał żółta kartkę 🤭

Ostatnio nawet serial ogladnełam 2 sezony po 8 odcinków ale spodobał mi sie i wciągnął 🙂

To jest praca i za niewłaściwe wykonanie zadania są konsekwencje, więc i oni gdyby mieli wizję kar to może by grali normalnie żeby siary nie robić. 

Jaki serial jakiś kryminalny 🤔

4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Eksperymenty społeczne czasami i takie coś jak gość nagrywa i obnaża nieznajomość przepisów 😁

Czasami też takie oglądam ba przykład jak było o zlodziejach i oszukiwali ludzi w różny sposób i jak ludzie reagowali jak im powiedzieli że ich okradli. 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Czasami też takie oglądam ba przykład jak było o zlodziejach i oszukiwali ludzi w różny sposób i jak ludzie reagowali jak im powiedzieli że ich okradli. 

Najlepiej krótkie rolki około 20 minutowe jak coś zaciekawi ...

1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

To jest praca i za niewłaściwe wykonanie zadania są konsekwencje, więc i oni gdyby mieli wizję kar to może by grali normalnie żeby siary nie robić. 

Jaki serial jakiś kryminalny 🤔

A jaka kara na przykład 🤔

Nowy eden - młodzi ludzie jadą na wyspę a okazuje sie że ten eden to jakby sekta i nie można z tej wyspy uciec.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

A jaka kara na przykład 🤔

Nowy eden - młodzi ludzie jadą na wyspę a okazuje sie że ten eden to jakby sekta i nie można z tej wyspy uciec.

A to nie kojarzę, ale brzmi intrygująco 🤔 

Finansowe kary bo są dotkliwe i mobilizują , a na końcu dyscyplinarne zwolnienie jak gość nie pracuje jak powinien 😁

Nie wiem po co to utrzymywać skoro nie rokują 🤔

9 minut temu, Onaaaa napisał:

A pokazywali reakcje ludzi, którzy zorientowali się nad ranem odpalając samochód, że ktoś im zajumał w nocy katalizator? A ty jakbyś zareagowała na taki czyn? 

13 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

Przy Tobie nie trzeba się oglądać za siebie , bo masz czyste intencje i stabilność nie tylko finansową 😊😁

Kupiłam sobie dziś czapkę z daszkiem czerwoną z wyszytymi fajnymi różnymi. Potem ci pokaże 🙂

2 minuty temu, Mohаmmed napisał:

A pokazywali reakcje ludzi, którzy zorientowali się nad ranem odpalając samochód, że ktoś im zajumał w nocy katalizator? A ty jakbyś zareagowała na taki czyn? 

Nie pokazywali. Zadzwoniłabym na 112 😉

4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał:

A to nie kojarzę, ale brzmi intrygująco 🤔 

Finansowe kary bo są dotkliwe i mobilizują , a na końcu dyscyplinarne zwolnienie jak gość nie pracuje jak powinien 😁

Nie wiem po co to utrzymywać skoro nie rokują 🤔

Ale czy jakby były te kary finansowe to czy ludzie chciałoby być piłkarzami 🤔

Też nie wiem i niedługo serio nie będę ich oglądać 😡

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować