RyjoDeSzambonejro 14 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Trach! Edytowano 4 godziny temu przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 16 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, beziks napisał: Trach! Ja bym brał tę młodsza i jędrną jakbym miał za to płacić, zwłaszcza więcej. Edytowano 4 godziny temu przez Jerremy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Trach! Podejrzewam, że decydujący wpływ na cenę na wiek uroda i doświadczenie. Tyle, że im doświadczenie mniejsze tym cena wyższa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 16 Napisano 4 godziny temu Młode ukrainki często biorą mało (mniej od polek), a powszechnie są chwalone i uznawane za lepsze od polek: za otwartość, kontaktowość, mniej fochowate, robią więcej za mniej, na więcej się zgadzają itd. Także tak. Cena nie równa się jakość w przypadku ukrainek. Widziałem wiele opinii jak gro facetów pisało, że przeszli na ukrainki tylko i sobie chwalą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu Czyli żaden tam seks się liczy tylko jędrny cyc. Rozczarowana jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Jerremy napisał: Ja bym brał tę młodsza i jędrną jakbym miał za to płacić, zwłaszcza więcej. Rozczarowana jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, pokraka napisał: Podejrzewam, że decydujący wpływ na cenę na wiek uroda i doświadczenie. Tyle, że im doświadczenie mniejsze tym cena wyższa. Wiedziałam, że jakość usługi nie wygra z młodym ciałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 14 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Rozczarowana jestem. Jakie to uczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Jakie to uczucie? Chu jo we. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Chu jo we. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dj voldi napisał: a co sie robi zeby byla wyzsza jakosc uslugi Podnosi się cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie rozpoznaję znaczenia tego obrazka. Świnia jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Nie rozpoznaję znaczenia tego obrazka. Świnia jestem? Nie wiem nie znam cie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie wiem nie znam cie. Tak Ci się tylko wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Tak Ci się tylko wydaje. To jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 14 Napisano 3 godziny temu Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: To jesteś. Były sobie świnki trzy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Były sobie świnki trzy ... Strach zapytać kto jest trzecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 12 Napisano 3 godziny temu to chyba działa na zasadzie związek praca a baba to szefowa i trzeba jej słuchać, to ona nadstawi kaczpe w nagrodę I zrobi bejbik, a jak nie to rozwód nie mam psychy do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 12 Napisano 3 godziny temu no chyba, pewnie to podstawa, a baba ode mnie wyczuje, że jestem miękka faja to odchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 12 Napisano 3 godziny temu ja sobie gram w gry i słucham muzyczki i jakoś leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, beziks napisał: Wiedziałam, że jakość usługi nie wygra z młodym ciałem. W przypadku standardowych usług nie, chyba, że mówimy o jakiś specjalnych usługach dla koneserów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, pokraka napisał: W przypadku standardowych usług nie, chyba, że mówimy o jakiś specjalnych usługach dla koneserów Myślałam bardziej właśnie o koneserach. Takich prawdziwych znawców doceniających kunszt ars amandi a nie zwykłą rypankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Myślałam bardziej właśnie o koneserach. Takich prawdziwych znawców doceniających kunszt ars amandi a nie zwykłą rypankę. Ja bym się bała co w tej branży może oznaczać koneser 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 42 Napisano 3 godziny temu Wierzbix to wieszak? Byczy pisał że wychudzona semitka ale to takie sobie źródło informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, pokraka napisał: W przypadku standardowych usług nie, chyba, że mówimy o jakiś specjalnych usługach dla koneserów chłostanie porem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, pokraka napisał: Ja bym się bała co w tej branży może oznaczać koneser 🫣 wielbiciel ryb, serów pleśniowych i zsiadłego mleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, pokraka napisał: Ja bym się bała co w tej branży może oznaczać koneser 🫣 Nie wnikajmy zbyt głęboko i nie idźmy w dziwactwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: chłostanie porem? Porofilia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach