ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Porofilia? a takie francuskie figle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: chłostanie porem? 14 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: wielbiciel ryb, serów pleśniowych i zsiadłego mleka Dokładnie takich rzeczy się obawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, beziks napisał: Nie wnikajmy zbyt głęboko i nie idźmy w dziwactwa. To bardzo specyficzna branża i nam straszne podejrzenia że w tych niszach może kryć się prawdziwa kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 694 Napisano 4 godziny temu Albo się kłócą, albo świntuszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pokraka napisał: To bardzo specyficzna branża i nam straszne podejrzenia że w tych niszach może kryć się prawdziwa kasa Wchodzę to ja bym nawet szła. Mizianie piórkiem po nosie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a takie francuskie figle Zawsze! Z bagietką w tle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Albo się kłócą, albo świntuszą. kłótnie też są potrzebne - w końcu czasem dobrze się godzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Albo się kłócą, albo świntuszą. I gadają o jedzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Wchodzę to ja bym nawet szła. Mizianie piórkiem po nosie. Nie wiem czy piórkiem ale to mogło by się sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 694 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kłótnie też są potrzebne - w końcu czasem dobrze się godzić Nie ze mną te numery. Nawet wymyśliłam "wiersyk" na tę okoliczność dla mojego chłopa. Jak serce odpuści to ciało dopuści 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 694 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, pokraka napisał: I gadają o jedzeniu Dzisiaj nie. Już mnie mgliiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Dzisiaj nie. Już mnie mgliiiii Fakt juz za późno na jedzenie to tą atrakcje wykreślamy z listy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 694 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pokraka napisał: Fakt juz za późno na jedzenie to tą atrakcje wykreślamy z listy. Dzisiaj zjadłam tylko bułkę, pętko kiełbasy i ogórka zielonego. Chyba jestem poważnie chora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, pokraka napisał: Nie wiem czy piórkiem ale to mogło by się sprzedać. To będzie niższa bez zdejmowania ubrań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Dzisiaj zjadłam tylko bułkę, pętko kiełbasy i ogórka zielonego. Chyba jestem poważnie chora Tak, potwierdzam. Widzę u Ciebie oznaki poważnej choroby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 694 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, beziks napisał: Tak, potwierdzam. Widzę u Ciebie oznaki poważnej choroby. i nawet paznokci nie widziałaś. Jesteś lepsza od Lib***a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 367 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Baba napisał: i nawet paznokci nie widziałaś. Jesteś lepsza od Lib***a Jestem najlepsza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 694 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, beziks napisał: Jestem najlepsza! Zawstydziła mnie twoja skromność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 406 Napisano 2 godziny temu Zgłosiłam użytkownika fejowo który teraz blokował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 1 godzinę temu Leżak, bo Widmo zablokował - Żeby ziemniaki się szybciej ugotowały, to wrzuć do garnka z ziemniakami łyżkę masła lub margaryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2617 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Leżak, bo Widmo zablokował - Żeby ziemniaki się szybciej ugotowały, to wrzuć do garnka z ziemniakami łyżkę masła lub margaryny A nie prościej nalać na początku wody zagotowanej z czajnika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, yeya napisał: Zgłosiłam użytkownika fejowo który teraz blokował. To nic nie da, bo Pulsar blokuje konta ludziom, którzy zgłaszają tych co blokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2617 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kłótnie też są potrzebne - w końcu czasem dobrze się godzić Żeby dzieci byly to tak trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A nie prościej nalać na początku wody zagotowanej z czajnika? Twoje zdolności kulinarne są powalające, niczym twoje lody w niedzielę jedzone jako obiad. Więc tak, obierasz ziemniaki, płuczesz i stawiasz na palnik.Przykrywam pokrywką, wrzucam odrobinę soli i łodygi koperku. Gdy zaczynają się gotować, skręcam płomień i dodaje odrobinę masła do tej wody. Szybciej się ugotują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Leżak, bo Widmo zablokował - Żeby ziemniaki się szybciej ugotowały, to wrzuć do garnka z ziemniakami łyżkę masła lub margaryny Obiad bez ziemniaków jest 3x szybszy więc ziemniaki będę robił tylko okazjonalnie i se kupie na styk np 0,5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: A nie prościej nalać na początku wody zagotowanej z czajnika? Mi ryż wychodzi idealny 15 minut od zimnej wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 55 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, MnieTeżUspał napisał: To nic nie da, bo Pulsar blokuje konta ludziom, którzy zgłaszają tych co blokują. Tutaj są ludzie chorzy jedni piszą po alko lub po zawiniątkach,drudzy cały dzień warują i zgłaszają coś napisze płytą betonowa To druga tak samo zgłasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2617 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Twoje zdolności kulinarne są powalające, niczym twoje lody w niedzielę jedzone jako obiad. Więc tak, obierasz ziemniaki, płuczesz i stawiasz na palnik.Przykrywam pokrywką, wrzucam odrobinę soli i łodygi koperku. Gdy zaczynają się gotować, skręcam płomień i dodaje odrobinę masła do tej wody. Szybciej się ugotują To ja szybciej ugotuje bo wleje od razu wrząte. A jeśli jesteś taka idealna to idź do master szafa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2617 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Mi ryż wychodzi idealny 15 minut od zimnej wody A ryż nie masz napisane że 14 minut ma się gotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 42 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To ja szybciej ugotuje bo wleje od razu wrząte. A jeśli jesteś taka idealna to idź do master szafa Nie wiń jej duże kobiety muszą dużo jeść;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach