VenusHorizon44 177 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ryż nie masz napisane że 14 minut ma się gotować Nigdy tego nie czytam specjalnie sprawdziłem pisze 15 huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2618 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, laserdance napisał: Nie wiń jej duże kobiety muszą dużo jeść;) Niech je ile da radę nie bronię jej Nawet moge jej oddać moje frytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Twoje zdolności kulinarne są powalające, niczym twoje lody w niedzielę jedzone jako obiad. Więc tak, obierasz ziemniaki, płuczesz i stawiasz na palnik.Przykrywam pokrywką, wrzucam odrobinę soli i łodygi koperku. Gdy zaczynają się gotować, skręcam płomień i dodaje odrobinę masła do tej wody. Szybciej się ugotują Ziemiaki trzeba obrac potem 40minuty itd A tak to wrzuce ryż 150g jednocześnie do piekarnika kotlety w obu czasie robie sałatkę chwila i wszystko gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Obiad bez ziemniaków jest 3x szybszy więc ziemniaki będę robił tylko okazjonalnie i se kupie na styk np 0,5kg Nie jem ziemniaków. Dziś mało jadlam, bo byłam cały dzień w drodze. Rano śniadanie, później banan i jogurt. Nie miałam czasu na jedzenie. Dużo nie jadam, bo żyje miłością i świeżym powietrzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2618 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Nigdy tego nie czytam specjalnie sprawdziłem pisze 15 huh Ale gotowałaś 15 minut i przelałeś wodą zimną tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale gotowałaś 15 minut i przelałeś wodą zimną tak? A po co wypalilem papiersoa i można jeść 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ziemiaki trzeba obrac potem 40minuty itd A tak to wrzuce ryż 150g jednocześnie do piekarnika kotlety w obu czasie robie sałatkę chwila i wszystko gotowe Z zamkniętym oczami ci ugotuje. Nigdy nie wyliczałam jedzenia i kcal posiłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 2 godziny temu Ja nawet sitka nie mam raz mi po drewnianej lyzce goraca woda poszla z ryżu to babla mialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2618 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: A po co wypalilem papiersoa i można jeść Dziwne że jeszcze palisz bo teraz to nie modne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Nie jem ziemniaków. Dziś mało jadlam, bo byłam cały dzień w drodze. Rano śniadanie, później banan i jogurt. Nie miałam czasu na jedzenie. Dużo nie jadam, bo żyje miłością i świeżym powietrzem Ja wziolem dzisiaj jogurt za 1 zl naturalny do 3 mizerii bo smietana była 2zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dziwne że jeszcze palisz bo teraz to nie modne. Na dworze nie pale jakoś potrafie wytrzymać godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 406 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 19 minut temu, MnieTeżUspał napisał: To nic nie da, bo Pulsar blokuje konta ludziom, którzy zgłaszają tych co blokują. Zgłaszałam już wiele razy i pisałam po czym można poznać tego typka który ciągle zakłada nowe konta tylko po to by wklejać te blokady. Przy tematach zablokowanych jako ostatni pojawia się właśnie ten profil. Jak zgłosisz tego typka to blokady nie dostaniesz... sprawdziłam wielokrotnie. Edytowano 1 godzinę temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 55 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Ziemiaki trzeba obrac potem 40minuty itd A tak to wrzuce ryż 150g jednocześnie do piekarnika kotlety w obu czasie robie sałatkę chwila i wszystko gotowe Kup sobie airfrajera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 695 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Twoje zdolności kulinarne są powalające, niczym twoje lody w niedzielę jedzone jako obiad. Więc tak, obierasz ziemniaki, płuczesz i stawiasz na palnik.Przykrywam pokrywką, wrzucam odrobinę soli i łodygi koperku. Gdy zaczynają się gotować, skręcam płomień i dodaje odrobinę masła do tej wody. Szybciej się ugotują Onaaa ci dobrze powiedziała. Im dłużej ziemniak "leży" w wodzie nim się zagotuje, tym więcej wartości smakowych traci. Czyli łyli robi się tak Odbierasz ziemniaki, płuczesz, wrzucasz do garnka, zalewasz wrzątkiem i dopiero wtedy gotujesz. Nie należy dodawać soli do zimnej wody z ziemniakami bo się dłużej gotują. Łyżeczka oleju dodana do garnka powoduje, że nam piana nie wypłynie. No. To ten tego Edytowano 1 godzinę temu przez Baba 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Kup sobie airfrajera. A kto by go myl mój mini piekarnik to jest jusz masakra ale klade folie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ja wziolem dzisiaj jogurt za 1 zl naturalny do 3 mizerii bo smietana była 2zł Ja mam łaciaty Skyr o smaku truskawkowym. Nic więcej dziś nie jem, bo bym nie zasnęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 126 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Onaaa ci dobrze powiedziała. Im dłużej ziemniak "leży" w wodzie nim się zagotuje, tym więcej wartości smakowych traci. Czyli łyli robi się tak Odbierasz ziemniaki, płuczesz, wrzucasz do garnka, zalewasz wrzątkiem i dopiero wtedy gotujesz. Nie należy dodawać soli do zimnej wody z ziemniakami bo się dłużej gotują. Łyżeczka oleju dodana do garnka powoduje, że nam piana nie wypłynie. No. To ten tego To.kiedy dodaje się sól, na koniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 55 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: A kto by go myl mój mini piekarnik to jest jusz masakra ale klade folie Tym urządzeniem zrobisz cały obiad na raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 695 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka is Blocked napisał: To.kiedy dodaje się sól, na koniec? Jak zalejesz wrzątkiem. Sól dodaje się do gotującej wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 15 Napisano 1 godzinę temu Tera się dowiem że źle gotuje kartofle od 35 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 406 Napisano 1 godzinę temu Nie wklejam mu żadnych cytatów ani podejrzeń z palca wyssanych... dostaje link z profilem do weryfikacji i widać co to konto na na swoich profilu. Są to puste wpisy pod tematami... same blokady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zzosia napisał: Tym urządzeniem zrobisz cały obiad na raz. Ti u mnie pół roku i by miało pagurki jak piekarnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 126 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, yeya napisał: Zgłaszałam już wiele razy i pisałam po czym można poznać tego typka który ciągle zakłada nowe konta tylko po to by wklejać te blokady. Przy tematach zablokowanych jako ostatni pojawia się właśnie ten profil. Jak zgłosisz tego typka to blokady nie dostaniesz... sprawdziłam wielokrotnie. Doataniesz. Sprawdzone wiele razy. Blok zostaje, ty masz uśpienie za spamming chociaż poszło tylko jedno zgłoszenie z opisem że blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Tera się dowiem że źle gotuje kartofle od 35 lat Z pokrywką? Żeby szybciej się ziemniaki zagotowały? Teraz będą ziemianki na tapecie, niczym mizeria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zzosia napisał: Tym urządzeniem zrobisz cały obiad na raz. Żona ci chodzi i wszystko czysci nawet nie wiesz ioe rzeczy pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 406 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał: Doataniesz. Sprawdzone wiele razy. Blok zostaje, ty masz uśpienie za spamming chociaż poszło tylko jedno zgłoszenie z opisem że blokuje. Ok w takim razie zobaczymy... póki co blokady nie miałam a tych zgłoszeń zwłaszcza ostatnio trochę już poszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 55 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Ti u mnie pół roku i by miało pagurki jak piekarnika Raz zobaczyć jak działa, to też taki piekarnik tylko produkty grzeje z każdej strony. Wrzucił mięso jakieś warzywa nawet ziemniaki i wszytko się robi za jednym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał: Doataniesz. Sprawdzone wiele razy. Blok zostaje, ty masz uśpienie za spamming chociaż poszło tylko jedno zgłoszenie z opisem że blokuje. Wiele razy tak miałam przez Pulsara. Zgłosiłam kazirodcze wpisy Widmo i on nadal sobie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 126 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Jak zalejesz wrzątkiem. Sól dodaje się do gotującej wody. Ok. Nigdy nie zalewam wrzątkiem ale poczekam do momentu gotowania z ciekawości. Ja tam.zawsze.gotuję 15 min i jakie są takie mają jeść 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 177 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zzosia napisał: Raz zobaczyć jak działa, to też taki piekarnik tylko produkty grzeje z każdej strony. Wrzucił mięso jakieś warzywa nawet ziemniaki i wszytko się robi za jednym razem. I potem to myj po klopsach np z innymi tluszczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach