VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A wiesz że są takie prezenty których nie da sie podarować i cokolwiek sobie kupisz to nie będzie lepiej? No ja tesz sobie nie podaruje wizji bez mętow (chociaż nie zwram na nie uwagi 99.99% czasu). Jeśli chodzi o sex to zdarzało mi się sprezentowac sobie wibrator karaoke albo pochwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Napewno czyli w malutkim gronie Też nie lubisz tłumów jak ja , bo są męczący . Zawijam się pod pled. Dobra nocka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Też nie lubisz tłumów jak ja , bo są męczący . Zawijam się pod pled. Dobra nocka Właśnie ci miałam pisać że uciekam no mati wstał. Dobranoc Hubi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu Przeszedłem jusz różne mentale. Matka żyła chciałem wigilię z Anastazją itd najlepiej mieć wywalone jaja i cieszyć się tym co można poprawić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesława 2 Napisano 4 godziny temu JA BYM BACHOROM W OGÓLE ŚWIĄT NIE ROBIŁ, ZBĘDNY WYDATEK CZASU I ENERGII I NA CHUUJ TO KOMU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Wielki tv 100 cali Możesz i tv mnie obecnie za duży wydatek upgrade głównego tv Za to 32" sypialni może się zamieni na inny 32-75" ale raczej nie na święta bo mam malom choinkę minimalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu To musi być prezent co się zmieści do inpostu nie chce się stresować z ekipami rtv agd czy kurierem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Przeszedłem jusz różne mentale. Matka żyła chciałem wigilię z Anastazją itd najlepiej mieć wywalone jaja i cieszyć się tym co można poprawić nom a bez wywalonych jaj to nic sie nie da poprawic tylko ma sie srraczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 4 godziny temu Kup se nowe dzinsy i pochwe karaoke. Święta będą albo nie będą i srau to pies jest październik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 4 godziny temu Zreszta nie obchodzi mnie to i zegnam do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, wiesława napisał: JA BYM BACHOROM W OGÓLE ŚWIĄT NIE ROBIŁ, ZBĘDNY WYDATEK CZASU I ENERGII I NA CHUUJ TO KOMU Jak to swoje dziecko to inaczej podchodzisz W ogóle myślałem o tym ostatnio teraz bardzo ciężko wychować człowieka ja przynajmniej bym nie chciał by dorastał z robloxem w cyfrowym gowwno bez płyt itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu Zaraz bym mu pokazał że to nic nie warte można w 15 minut spiracic i lepiej se kupić słodycze niż cyfre a jak jusz kupować to sprzęt akcesoria i płyty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Kup se nowe dzinsy i pochwe karaoke. Święta będą albo nie będą i srau to pies jest październik No dzinsy to mi się jusz kieszenie przetatly nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, bamboszki napisał: nom a bez wywalonych jaj to nic sie nie da poprawic tylko ma sie srraczke No znaleźć odpowiedzi sobie prezent to tesz element zabawy ja jeszcze nie wiem wcześniej myślałem że dysk twardy 5tb ale teraz mam 4tb i w zasadzie po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 3 godziny temu W sensie zrobiłem sobie 6x 500 i 1x 1000gb nie wytrzymalem do swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 3 godziny temu Jak ktoś nie ma kasy to i puzzle można se kupić za 30 jakieś słodycze za 20 i tesz będzie git U mnie w hipermarket wyczyscili wszystkie delicje poniżej 2zł na promce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 15 Napisano 2 godziny temu Mnie się w święta podobał najbardziej cisza i spokój, zaliczyłem sobie niezły nocny spacer w drugi dzien świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama Dumbo 17 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Audio Phil napisał: Mnie się w święta podobał najbardziej cisza i spokój, zaliczyłem sobie niezły nocny spacer w drugi dzien świat. Mógłbym zapytać twoją mamę, czy mogłaby sprawdzić jak zajebiście to brzmi na twoim odtwarzaczu? Oczywiście, że tego nie zrobię, ale twoja mama wygląda na spoko babkę, taka kumpela xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 15 Napisano 2 godziny temu na moim odtwarzaczu nie działa jutube, chyba że podłącze do kompa jako audio dac odtwarzacz odtwarzaczem, słuchawki sobie też kupiłem zajeebiste:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama Dumbo 17 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Audio Phil napisał: na moim odtwarzaczu nie działa jutube, chyba że podłącze do kompa jako audio dac odtwarzacz odtwarzaczem, słuchawki sobie też kupiłem zajeebiste:D Ciekawe czy Justyna podziela twój zachwyt nad tym odtwarzaczem, zapytaj piosenką u góry i daj znać. :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 15 Napisano 2 godziny temu może jak nowy kabel sobie kupię do słuchawek, bo ten co mam teraz szwankuje, w przyszłym tygodniu mi przyjdzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach